14.12.2019 10:06
Просмотров: 921

"Слуга народу" Дубінський гуляв із олігархами на святі партнера Коломойського

Слуга народу Дубінський гуляв із олігархами на святі партнера Коломойського

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубінський відвідував день народження Михайла Кіпермана – бізнес-партнера Ігоря Коломойського, де були різні олігархи.

Джерело: розслідування журналістів програми "Схеми: корупція в деталях" (спільних проєкт "Радіо Свобода" та телеканалу "UA:Перший")

Деталі: Знімальна група зафіксувала, як 15 жовтня привітати бізнесмена Михайла Кіпермана до ресторану Queen Country Club у Київській області приїхали гості: один із його найближчих друзів та бізнес-партнерів Ігор Коломойський, народний депутат з фракції "Слуга народу" Олександр Дубінський, а також олігархи Павло Фукс і Геннадій Боголюбов.

Серед візитерів помітили й бізнес-партнера Коломойського та співвласника студії "Квартал 95" Тімура Міндіча, народного депутата та давнього товариша й бізнес-партнера Коломойського Ігоря Палицю, бізнесмена Ігоря Суркіса та його брата, депутата від "Опозиційної платформи – За життя" Григорія Суркіса.

Поміж інших – ексдепутат та товариш Коломойського Євгеній Гєллєр, а також Олександр Лазорко – екскерівник "Укртранснафти", раніше підконтрольної олігарху.

Під час святкування журналістів помітили охоронці і спробували перешкодити зйомці, засвічуючи об’єктив ліхтарями.

Коментар Дубінського: "Я з Михайлом Кіперманом знайомий достатньо давно. Ми товаришуємо та спілкуємось. Інтересів, бізнесу або якихось спільних питань у нас із ним немає, проте є прекрасні людські товариські стосунки.

Ви (журналіст Михайло Ткач – ред.) працювали на телеканалі "1+1", якщо мені пам’ять не зраджує. Який належав Коломойському. Чи не підтверджує це той факт, що ви досі захищаєте інтереси Коломойського у своїх розслідуваннях? … Факти і твердження – це, знаєте, таке... трохи... безглуздо".

Коментар Коломойського: "Перш за все він (Дубінський) представляє інтереси виборців, які його обрали (а не групи "Приват" – ред.).

Там були люди, які не мають жодного відношення до групи "Приват". І таких була переважна більшість. Це були друзі Кіпермана, які прийшли його привітати. Там, я не знаю, було 100 людей, 150. І якщо з вашою термінологією погодитись, то від групи "Приват" там було максимум відсотків 10, ну, може, 15 – з присутніх гостей".

До речі: 5 грудня Дубінський зустрічався у Києві з особистим адвокатом президента США Дональда Трампа Рудольфом Джуліані.

Нардеп запевнив, що ініціатором тієї зустрічі був Джуліані, який просив "розповісти про розслідування, які я вів щодо виведення грошей Януковичем і Порошенком, потім – про інвестиції в облігації України", а "прізвище Коломойського загалі не згадували".

Коломойський сказав, що про плани Дубінського зустрітися з Джуліані "не був у курсі".

Передісторія:

Олександр Дубінський до депутатства працював на телеканалі "1+1", який належить Ігорю Коломойському, депутата і тепер пов’язують із олігархом.

Коломойського, Боголюбова, Кіпермана відносять до неформальної бізнесової групи "Приват".

Источник: pravda.com.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: рада

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович