18.01.2020 07:55
Просмотров: 945

"Слугу" Яременка позбавили крісла голови комітету – що відомо про наступника

Слугу Яременка позбавили крісла голови комітету – що відомо про наступника

Верховна Рада ухвалила постанову, згідно з якою Богдана Яременка відкликають з посади голови Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва.

Рішення підтримали 317 народних депутатів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Постанова №2751 "Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України "Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної Ради України дев'ятого скликання" передбачає обрання головою Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва замість Богдана Яременка народного депутата від фракції "Слуга народу" Олександра Мережка.

По цьому постановою передбачено увільнення Мережка від виконання обов’язків члена Комітету з питань правової політики.

Яременко залишається членом раніше очолюваного ним комітету.

Також постанова передбачає призначення члена фракції "Європейська солідарність" Володимира В'ятровича членом Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики.

Як повідомляв Укрінформ, питання про звільнення Богдана Яременка з посади голови Комітету ВР з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва було порушено після скандалу, коли один з інтернет-ресурсів оприлюднив фото із сесійної зали парламенту, на якому депутат переписується із користувачами "Сеть знакомств..." та "Loveeto". У листуванні йшлося про надання інтимних послуг за гроші.

1 листопада Яременко написав заяву про складення повноважень голови комітету. Однак відповідний проєкт постанови про звільнення Яременка та призначення на посаду голови "міжнародного" комітету депутатки Єлизавети Ясько Рада не підтримала.

Источник: ukrinform.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: рада

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович