29.08.2019 06:52
Просмотров: 1155

Смертельна пожежа в готелі Одеси: у прокуратурі озвучили причину трагедії

Смертельна пожежа в готелі Одеси: у прокуратурі озвучили причину трагедії

У всіх постраждалих опіки дихальних шляхів та отруєння продуктами горіння

Троє людей досі перебувають на лікуванні в одеському опіковому центрі після пожежі у готелі "Токіо Стар", що сталася 17 серпня.

У всіх постраждалих опіки дихальних шляхів та отруєння продуктами горіння. Двох пацієнтів готують до виписки, а у наймолодшої пацієнтки – 16-річної дівчини – опіки 12% тіла. Їй довелося робити пересадку шкіри на нозі. Стан постраждалої медики оцінюють як стабільний. За кілька днів дівчину планують виписати. Сама пацієнтка налаштована оптимістично, але скаржиться, що досі із жахом згадує події тієї ночі, коли вибиралися з вогню разом із другом.

"Сергій сказав, що горимо. І відчиняю двері, а вже весь коридор у вогні і все, це так запам'яталося. Сіли, подихали, почали задихатися, він взяв за руку й побігли. Потім я впала, він упав, проїхались по цій гарячій підлозі. Він побачив, що я вже не хотіла вставати й лежала, він мене підняв, сказав – треба бігти", – пригадує ті страшні події постраждала Катерина Русскіх.

"У неї були глибокі опіки, некротомія – це висічення некрозу мертвих тканин. На даний момент виконуються їй щоденні перев'язки розчинами антисептика, мазями, проводиться антибактеріальна терапія за показаннями знеболювальне дають", – зазначила завідувач опікового відділення Олександр Ставратій.

Причиною смертельної пожежі в одеському готелі "Токіо Стар" стало надмірне навантаження на електромережі та замикання електропроводки – такі попередні висновки озвучили у прокуратурі. Про це повідомляє одеське видання "Думська".

Прокурор Одеського апеляційного суду Євген Антощук також поінформував Феміду, що Сергій Дурач, бізнес-партнер підозрюваного власника готелю Вадима Чорного, – залишив Україну.

Нагадуємо, пожежа в готелі "Токіо Стар" в Одесі спалахнула в ніч проти суботи 17 серпня. Вогнеборці одразу виявили тіла восьми відвідувачів готелю, а згодом ще одного. Десятьох ушпиталили. Двох із них після надання медичної допомоги відпустили на амбулаторне лікування. Відкрили кримінальне провадження за статтею "порушення вимог пожежної безпеки, що спричинило тяжкі наслідки".

Источник: 5.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович