27.01.2020 06:23
Просмотров: 1051

Спалах коронавірусу: в аеропорту "Бориспіль" відбулася перша перевірка пасажирів з Китаю

Спалах коронавірусу: в аеропорту Бориспіль відбулася перша перевірка пасажирів з Китаю

Перевіряли температуру за допомогою інфрачервоного обладнання

Пасажирам, які прибули авіарейсом з Китаю – міряють температуру, щоби перевірити, чи вони не інфіковані коронавірусом. Роблять це за допомогою інфрачервоних термометрів. У "Борисполі" перебуває кореспондентка "5 каналу" Олена Соловйова.

Температурні скринінги розпочинають в українських аеропортах. У Міністерстві охорони здоров'я повідомили: такі дослідження робитимуть після прильоту всіх літаків із Китаю.

Першу перевірку здійснили у "Борисполі" після прибуття літака з китайського міста Санья. Перевіряли температуру за допомогою інфрачервоного обладнання: його підносили до лоба. Через те, що перевірку здійснювала одна людина – процес тривав майже годину.

Пасажири розповідають, що міряли температуру їм і в Китаї, коли вони тільки сідали у літак. Більшість людей, які звідти повернулися – українці, які відпочивали в курортному місті.

Розповідають – серед місцевих паніки немає. Проте всі носять маски. Чи всі пасажири цього рейсу здорові, офіційної інформації поки що немає. Проте підвищеної температури під час перевірки в літаку не виявили ні в кого, кажуть прибулі.

У МОЗ розповіли та показали, як перевіряють пасажирів в аеропорту "Бориспіль". Також відзвітували щодо результатів першого скринінгу.

Источник: 5.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович