20.09.2019 07:37
Просмотров: 848

Суд вимагає господаря пітбуля сплатити 400 тисяч гривень постраждалому від його пса (ВІДЕО)

Суд вимагає господаря пітбуля сплатити 400 тисяч гривень постраждалому від його пса (ВІДЕО)

Влітку минулоріч на двадцятичвосьмирічного Ігоря Агаркова напали бійцівські собаки. Він із численними ранами потрапив до обласної клінічної лікарні.

Майже півроку був на лікуванні. Рани загоїлися, але рук чоловік не відчуває. На останньому слуханні в апеляційному суді власник пітбультер’єрів Сергій Стаханов розповів, що собаки і досі продовжують жити з ним.

Сергій Стаханов, власник пітбультер’єрів

Собак я никому не отдам. Почему? Потому что у меня питомник официальный через горсовет, через Екатерину Ивановну. Я оформляю питомник по разведению животных.

Сергій Стаханов каже: наразі з ним живуть двадцятеро собак. Чоловік запевняє: вони не становлять загрози для людей. Натомість, у ситуації із Ігорем Агарковим себе не виправдовує, але й платити за лікування відмовляється.

Сергій Стаханов, власник пітбультер’єрів

Платить я не собираюсь. Почему? Потому что меня обокрали. Мне позвонили соседи и сказали, что он лазил у меня во дворе. Без моего ведома, без моего согласия. Он зашел ко мне во двор, он что-то ложил у меня в хате. Он что-то такое непонятное мне рассказывал, что я даже не могу вам это повторить.

Сергій Стаханов з самого початку був не згоден із рішенням суду, подав скаргу до Харківського апеляційного суду, але йому відмовили. Тепер чоловік повинен буде виплатити постраждалому 400 тисяч гривень на лікування, а собак у нього мають забрати.

Источник: objectiv.tv

Автор: Анна Шевченко

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: суд, харьков

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович