14.01.2019 06:30
Просмотров: 1286

Вибух в пекарні у Парижі: з'ясувалися нові деталі про трагедію

Вибух в пекарні у Парижі: зясувалися нові деталі про трагедію

Загалом постраждали майже півсотні людей

До 4 зросла кількість жертв внаслідок смертельного вибуху у паризькій пекарні. Рятувальники знайшли четверте тіло під завалами. Нині встановлюють особу загиблого. Про таке повідомляє "5 канал".

Трагедія у французькій пекарні сталася о 9 ранку напередодні. Надзвичайники виїхали на виклик через витікання газу. Під час ліквідації аварії і стався вибух. двоє рятувальників загинули. Ще одна жертва – туристка з Іспанії. Загалом постраждали майже півсотні людей.

Як повідомило українське посольство у Франції, серед поранених громадянин України, який мешкав у готелі навпроти місця вибуху і зазнав незначних травм.

Крістоф Кастанер, міністр внутрішніх справ Франції, розповів: "Пожежники прибули на виклик на вулицю де Тревізо через газовий витік. Вже під час рятувальних робіт стався жахливий вибух. Нині 10 людей – у критичному стані, зокрема і пожежник, життя якого зараз на межі. 37 осіб – у більш-менш задовільному стані. Звичайно, ми проведемо розслідування під керівництвом паризького прокурора. Нині ми не можемо його повноцінно організувати через те, що будівля в аварійному стані і туди не можна пускати людей".

Як повідомляв 5.UA, вранці в суботу, 12 січня, в пекарні в центральній частині Парижа пролунав вибух. Потужною вибуховою хвилею знесло кілька поверхів, згоріли навіть кілька авто, що стояли неподалік. Майже дві сотні вогнеборців намагалися загасити полум'я. Правоохоронці з'ясовують обставини інциденту. Тим часом близько 40 людей з прилеглих будинків переселили до тимчасових помешкань.

Источник: 5.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: франция

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович