01.11.2019 10:58
Просмотров: 1935

"Виступали за введення військ РФ на Донбас": ЗМІ з'ясували, з ким зустрічався Зеленський у Золотому

Виступали за введення військ РФ на Донбас: ЗМІ зясували, з ким зустрічався Зеленський у Золотому

У 2014-му одна з так званих патріоток (Олена Харченко) була членом виборчої комісії на незаконному референдумі на Луганщині

Мешканці Золотого, які за відведення військ і з якими тиждень тому зустрічався президент Володимир Зеленський, щоб почути думку населення про ситуацію у прифронтових містах, виявились причетними до незаконного референдуму, і ще 5 років тому виступали за введення російських військ на Донбас. Про це стало відомо із допису у соціальних мережах журналіста "Громадського" Костянтина Реуцького, який упізнав цих жінок.

У 2014-му одна з так званих патріоток (Олена Харченко) була членом виборчої комісії на незаконному референдумі на Луганщині. Інша жінка – Галина Олімпієва – допомагала в організації незаконного референдуму, стверджує журналіст.

І як доказ опублікував відео своїх сюжетів і порівняв їх із матеріалом, який розповідає про відвідини Зеленським Донбасу. На кадрах одні і ті самі жінки, утім, уже з іншою позицією щодо України. За словами Костянтина Реуцького, саме ці дві жінки нині є організаторами так званого руху у Золотому "За розведення військ".

Нагадаємо, під час поїздки до Золотого президент Зеленський хамив ветерану АТО через питання розведення військ. Доброволець запитав у Зеленського про акції протесту "Ні капітуляції", після чого головнокомандувач звинуватив його, що він "переводить стрілки".

Источник: 5.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович