06.02.2023 06:25
Просмотров: 748

У російського «Панциря С-1» та ж сама функція, що й у волосся на дупі: прикриває, але не захищає. Доказано ізраїльтянами

У російського «Панциря С-1» та ж сама функція, що й у волосся на дупі: прикриває, але не захищає. Доказано ізраїльтянами

▶️ Зенітний ракетно-гарматний комплекс «Панцир С-1» - безумовна гордість російської оборонки, і розроблений для участі в парадах, підняття бойового духу ватників та самозаспокоєння панівної верхівки Мордору. Ну щось на кшталт шаманських амулетів, аби ніхто не наврочив. Подивіться самі.

● Ефективність отого хваленого ЗРГК - 19%. Це офіційні дані московитів за підсумками війни в Сирії. «Панцир» «не бачить» дрібні та тихохідні цілі, до яких саме належать безпілотники. Щоправда, він здатен реагувати на бойових гусей, принаймні русаки скаржилися, що великих птахів часто сприймає за БПЛА. 

● ЗРГК особливо неефективний в умовах міської забудови. Через висотки комплекс ще слабше фіксує загрози, а ракети дуже часто руйнують навколишні будинки. Багато таких випадків було у Бєлгороді.  

▶️ Ізраїль публічно принизив путінський «Панцир С-1», показавши, що  його ефективність близька до нуля.

● З десяток отих "панцирів" стоїть на озброєні армії Ірану. Ізраїль відправив зграю дронів на декілька іранських стратегічних об’єктів, і жоден збитий не був. Хоча це зовсім не заважає московитам і далі гордитися своїм комплексом.

● До речі, орки незабаром дізнаються, що таке ефективна протиракетна оборона.  Прем’єр Ізраїлю Бенджамін Натаньяху сказав, що думає над передачею «Залізного купола» Україні.  Ця система виявляє ціль за декілька секунд, а її ефективність оцінюється в 87-90%. «Купол» здатен збивати «гради», «урагани», снаряди, мінометні міни та безпілотники. 

▶️ Відтак: ЗРГК "Панцир С-1" на дахах російських будинків - це не лише демонстрація страху кремля, але й неповноцінності та ефективності комплексу, «що не має аналогів у світі».  

✔️ Те ж саме можна сказати взагалі про всю "сучасну" російську ППО: московити вирубують парки у Москві та натицюють там С-400, створюючи  ілюзію захищеності.  Але це вже зовсім інші історія.

Джерело: https://t.me/orestokratiia/647

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сегодня 08:32    258
Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович