19.07.2019 08:39
Просмотров: 1038

"Заяви постпреда Росії в Радбезі ООН розвіяли сумніви щодо замовника тандему Портнов-Труба", – Адвокат

Заяви постпреда Росії в Радбезі ООН розвіяли сумніви щодо замовника тандему Портнов-Труба, – Адвокат

Головань вважає, що дії Портнова та глави ДБР свідчать про те, що ними керують із Росії

Виступ постійного представника РФ Василя Небензі на засіданні Ради безпеки ООН 16 липня 2019 року, під час якого той широко цитував заяву Андрія Портнова і згадував українське ДБР, розвіяло будь-які сумніви щодо мети і замовника активності тандему Портнов-Труба в написанні, реєстрації і "розслідуванні "щодо Петра Порошенка.

Про це в своєму блозі на УП пише адвокат Ігор Головань. https://blogs.pravda.com.ua/authors/golovan/5d30237e53695/?fbclid=IwAR2Ai1ymXP2-l-yjkrd4IuE_qoYss0evKuorq76kc3tdKrlTudDC-lqr7YA

"Портнов лютує. Закрито провадження у одному з його голослівних заяв про українських моряків і кораблі, захоплених РФ. Тому він істерично обіцяє оскарження і страшні кари тим, хто закрив провадження, відкрите за його наклепом". При цьому Портнов постійно називає себе "ми". Хто ці "ми"? І скільки з цих "ми" знаходяться "за поребриком"? Як завжди, Портнов дізнався про закриття провадження в режимі онлайн. Таким чином, Директор ДБР зі "зливами" інформації не впорався", – пише Головань.

"Можна з упевненістю сказати, що Портнов з Трубою, а також ті, хто їх підтримує з владних офісів в Україні, виступають як мінімум агентами впливу РФ", – зазначає адвокат.

В рамках "загального напрямку" Головань передбачає, що їхні цілі можуть бути такі: "Послабити позицію України у справі захоплених Російською Федерацією моряків, поставити під сумнів рішення Міжнародного трибуналу з морського права, ускладнити чи зробити неможливим виконання рішення про повернення моряків додому. А також перешкодити участі у виборах Петра Порошенка і очолюваної ним політичної сили".

"Вишенькою на торті став потік свідомості директора ДБР щодо "можливого ухилення від сплати податків, відмивання злочинних доходів при купівлі-продажі заводу". Буквально за день до того Труба заявляв про відсутність претензій до кого-небудь зі співробітників ДФС. А податківці претензій щодо ПрАТ "Завод Кузня на Рибальському" не мають. Ні актів, ні податкових повідомлень-рішень. Так про яке "можливе ухилення" йдеться?", – пише адвокат.

"Якщо питання стосуються податків, то чи не слід допитувати менеджмент підприємства, а не кінцевого бенефіціарного власника, тим більше, вже колишнього? Вище викладене свідчить, що за нормальних обставин виробництва давно були б закриті, як закрите провадження стосовно моряків і кораблів", – підсумував Головань.

Источник: 5.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович