21.11.2019 06:16
Просмотров: 1696

Здобули. У Харкові через відсутність опалення на дистанційне навчання розпустили частину Каразінського університету

Здобули. У Харкові через відсутність опалення на дистанційне навчання розпустили частину Каразінського університету

У Харкові частина приміщень національного університету імені В. Н. Каразіна залишається без опалення

Про це кореспондентові Depo.Харків повідомили у прес-службі Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.

За відомостями прес-служби, протягом минулого тижня до опалення були підключені кілька об’єктів ХНУ імені В. Н. Каразіна (два гуртожитки та віварій).

"Зараз поки що така ситуація, що Північний корпус без опалення. Вийшло розпорядження, проректором сьогодні увечері підписане, що заняття для студентів у Північному корпусі переводиться на дистанційну форму до тих пір, поки до понеділка, поки не підключать Північний корпус до опалення", - зазначили в університеті.

У прес-службі підкреслили, що студенти кількох факультетів, які розміщені у Північному корпусі ХНУ на площі Свободи, 6, отримають завдання для дистанційного контролю.

"Ми студентів прибираємо з холодного корпусу. Усі студенти отримають від викладачів завдання. Дистанційно будуть працювати. Як тільки опалення включать, ми заняття відновимо", - наголосили в ХНУ.

На сторінці ХНУ імені В. Каразіна у "Фейсбук" розміщене оголошення, що у зв'язку з аварією міської тепломережі та відсутністю опалення у навчальному корпусі за адресою майдан Свободи, 6, деканам факультетів, що розташовані за адресою майдан Свободи, 6, за погодженням з органами студентського самоврядування запропоновано внести зміни до графіка освітнього процесу до моменту ввімкнення опалення у корпусі.

"Освітній процес триватиме із використанням елементів дистанційного навчання та застосуванням iнформацiйно-комунiкацiйних технологій при опрацюванні теоретичного матеріалу, виконанні індивідуальних завдань", - йдеться в оголошенні.

Источник: depo.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович