11.02.2019 10:24
Просмотров: 1916

Джулія Робертс та Ніколь Кідман: що не поділили голлівудські зірки?

Джулія Робертс та Ніколь Кідман: що не поділили голлівудські зірки?

Здавалося б, що ділити там, де вже все поділено? Однак акторкам Ніколь Кідман та Джулії Робертс вдалось знайти причини для війни.

Робертс проти Кідман. Раунд перший

Дві голлівудські прими, відомі та всіма любимі. Їм не потрібно комусь щось доводити, адже вони знають, хто вони і що означають для кінематографа. Тому навіть натяку на неприязнь між Джулією Робертс та Ніколь Кідман не було. Та це продовжувалось, допоки доля не звела двох акторок на одному знімальному майданчику.

Неприязнь між жінками зав’язалась одразу і все через різні принципи роботи. Поговорюють, що у перший же день зйомок Кідман спізнилась на майданчик аж на цілих 2 години. Через це знімальний процес стояв, що неймовірно дратувало пунктуальну Робертс. Однак акторка вирішила,  зціпивши зуби, не влаштовувати скандал. З кожним днем неприязнь акторок росла і перетворювалась у ненависть.

Робертс проти Кідман. Раунд другий

Якщо з не пунктуальністю можна змиритися, то з високомірністю – дуже важко. І саме такою, тобто пихатою, Джулія Робертс вважала Ніколь Кідман. Як кажуть очевидці, Робертс знала ледь не кожного члена знімальної групи на ім’я: від прибиральниць до продюсерів. Кідман ж навпаки – зверталась до всіх на «ей ти». Звичайно, Джулію бісило це, однак вона не зачіпала Кідман, доки та не посягнула на святе, на професіоналізм Джулії Робертс.

На знімальному майданчику Кідман постійно сперечалась з режисерами, переробляла репліки або відмовлялась їх говорити взагалі. Розповідала іншим акторам як їм працювати, в тому числі і з Робертс. Тоді Джулія не витримала і почала помсту. Сварки на знімальному майданчику траплялись ледь не кожен день. Джулі доводила, шо вона не менший професіонал, ніж Кідман, а та просто одягнула корону.

Якось в одного з гримерів було день народження і Кідман не захотіла підписати йому листівку. Тоді Роберт влаштувала величезне святкування дня народження цієї людини прямісінько під вагончиком Кідман, в якому та якраз лягла перепочити. І коли всі заговорили, що Кідман пихате стерво. Та сказала, що просто хоче добре зробити свою роботу.

Робертс проти Кідман. Раунд третій

І здавалося б зараз у ЗМІ поллється купа бруду, акторки будуть виясняти хто більше стерво. Але ні, холодна війна закінчилася разом зі зйомками. Напевно в цьому і особливість акторок зі старої голлівудської гільдії.

Источник: ranok.ictv.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович