27.02.2020 09:54
Просмотров: 1177

Голограма Вітні Г'юстон дала перший концерт у США: відео

Голограма Вітні Гюстон дала перший концерт у США: відео

Минуло 8 років з дня смерті легендарної співачки Вітні Г'юстон. Артистка і досі залишається кумиркою мільйонів меломанів, а її пісні не припиняють наспівувати люди в усьому світі. Саме тому представники компанії BASE Hologram створили віртуальну копію зірки, яка вже встигла дати перший концерт.

Як повідомляє CNN, незвичний концерт з голограмою Вітні Г'юстон побачили жителі американського Шеффілда. Концерт пройшов 25 лютого, відтак наразі у мережі можна знайти чимало кадрів, зроблених прихильниками легендарної вокалістки на заході. 

Відомо, що розробкою голограми займалась компанія BASE Hologram. Автори проєкту вивчили кожну деталь на записах з виступів Вітні Г'юстон, тому глядачі змогли побачити не тільки саму артистку, але й її танці. Втілити у реальність проєкт допомогли представники Estate of Whitney E. Houston, які з родичами дали згоду на такий експеримент. 

Ми створюємо новий тип театралізованого концертного досвіду, покликаний зробити неможливе. Коли Вітні Г'юстон виступала, вона демонструвала неперевершений рівень харизми і емоцій – це ми і збираємося донести до глядачів. Для мене велика честь зберігати її спадщину за допомогою цього проєкту,
– зазначив глава Estate of Whitney E. Houston. 

Наразі у мережі з'явився анонс світового турне, яке пройде з назвою "Вечір з Вітні". Окрім голограми артистки, на сцені виступатимуть беквокалістки і танцівниці. Шоу повністю відтворює останні виступи Вітні Г'юстон перед смертю.

Цікаво, що концерти прокоментувала сестра легендарної зірки. Пат Г'юстон зізналась, що такі виступи в дусі артистки, тому вона не проти, що пам'ять про її знамениту родичку продовжувала жити. 

"Вітні пишалась своєю сім'єю і прихильниками. Вона обожнювала свою аудиторію, і тому ми впевнені, що вона схвалила б цю театральну концепцію. Ця подія на даному етапі є чимось дуже особливим, адже голограми з шаною відтворює творчість Вітні та автентичність її виступів. Це дозволить прихильникам відчути дивовижний голос та пристрасть моєї сестри і передати цю магію майбутнім поколінням", – зазначила вона. 

Источник: 24tv.ua/

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: шоубизнес

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович