07.12.2021 10:44
Просмотров: 877

Гороскоп на 7 грудня: Близнюків чекають фінансові втрати, а Леви пройдуть перевірку на міцність

Гороскоп на 7 грудня: Близнюків чекають фінансові втрати, а Леви пройдуть перевірку на міцність

Цей день підходить для початку тривалої наполегливої ​​роботи

У вівторок 7 грудня третій день місячного календаря. Зростаючий місяць знаходиться в знаку зодіаку Козеріг. 7 грудня – день боротьби та напору, сприятливий момент для важливих змін у житті.

Овен

День Овнів пройде у турботах, клопотах та вирішенні безлічі питань. У багатьох представників знака посиляться інтелектуальні здібності та добре складуться справи, пов'язані з навчанням.

Телець

На Раків чекає сприятливий день. Багато представників знака проявлять себе у громадській діяльності, зможуть розпочати нові справи та отримати прибуток.

Близнюки

Близнюки витратить багато сил і часу на справи, які не варті їхнього часу. Не виключено фінансових втрат. Зірки радять уникати фінансових операцій та покупок, які не були сплановані заздалегідь.

Рак

На Раків чекає вдалий день, проте їхня впертість може стати причиною серйозної помилки чи непорозуміння. Зірки радять уникати азартних ігор та ризикованих справ.

Лев

Доля влаштує Левам перевірку на міцність: на них чекає маса проблем, часто несподіваних. Зірки радять спокійно реагувати на те, що відбувається та проаналізувати ситуацію. Це допоможе виявити слабкі місця та в майбутньому не допустити подібного.

Діва

У Дів настане сприятливий час змін для нових починань. Для цього складуться всі умови.

Терези

Терези можуть розраховувати на продуктивний день, який покращить їхній матеріальний добробут. Важливо не виявляти у цей день зайвої самовпевненості.

Скорпіон

День Скорпіонів вдалий для стартів у кар'єрі, наприклад для запуску нового проєкту. Зірки будуть особливо прихильними до представників знака, які займаються благодійністю.

Стрілець

Життєвий потенціал Стрільців буде на підйомі, проте не виключені дрібні труднощі та непорозуміння. Зірки радять спрямувати енергію на домашні справи.

Козеріг

Козерогам слід виявити обережність при виконанні робочих завдань та справ, а також з увагою поставитися до операцій, пов'язаних із грошима. Зірки не рекомендують робити великі покупки.

Водолій

Водоліям можна сміливо братися за найскладніші завдання та ризиковані справи – зірки овіщцють підтримку та успіх.

Риби

Рибам потрібно бути уважними та обережними. Зірки закликають їх відмовитися від емоційних та необдуманих рішень.

Источник: meta.ua/

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: гороскоп

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович