19.10.2021 10:55
Просмотров: 443

Нагетси домашнього приготування

Нагетси домашнього приготування

Курячі нагетсти - це страва, виготовлена з курячого м’яса, яке перемелюють, формують довгими прямокутними шматочками, обвалюють у паніровці а тоді обсмажують чи запікають. Винайдені в 1950-х роках вони стали популярним продуктом ресторану швидкого харчування, а також зазвичай продаються як заморожений продукт для домашнього вживання.
Інгредієнти:

  • 400 гр курячої грудинки
  • 200 гр твердого сиру
  • 2 яйця
  • 100 гр борошна
  • 0,25 ч. л. солі
  • 0,25 ч. л. чорного меленого перцю
  • 50 мл рослинної олії


Приготування:

Курячі грудки нарізаємо тонкими довгастими скибочками поперек волокон. Сир натираємо на дрібній тертці.

Яйце збиваємо виделкою до однорідної консистенції.

Борошно змішуємо з сіллю і перцем в тарілці. Солі беремо небагато, особливо якщо сир солоний. У випадку з пармезаном можна взагалі не солити. М'ясо по черзі занурюємо в яйце, борошно і сир.

Обсмажуємо шматочки філе на середньому вогні до появи легкої золотистої скоринки.

Источник: stravy.net/

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: кухня

Читайте ещё:

Загрузка...
Декабрь
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Юридическое обеспечение портала

Адвокат
СМОРОДИНСКИЙ
Виктор Семенович