19.10.2021 10:55
Просмотров: 888

Нагетси домашнього приготування

Нагетси домашнього приготування

Курячі нагетсти - це страва, виготовлена з курячого м’яса, яке перемелюють, формують довгими прямокутними шматочками, обвалюють у паніровці а тоді обсмажують чи запікають. Винайдені в 1950-х роках вони стали популярним продуктом ресторану швидкого харчування, а також зазвичай продаються як заморожений продукт для домашнього вживання.
Інгредієнти:

  • 400 гр курячої грудинки
  • 200 гр твердого сиру
  • 2 яйця
  • 100 гр борошна
  • 0,25 ч. л. солі
  • 0,25 ч. л. чорного меленого перцю
  • 50 мл рослинної олії


Приготування:

Курячі грудки нарізаємо тонкими довгастими скибочками поперек волокон. Сир натираємо на дрібній тертці.

Яйце збиваємо виделкою до однорідної консистенції.

Борошно змішуємо з сіллю і перцем в тарілці. Солі беремо небагато, особливо якщо сир солоний. У випадку з пармезаном можна взагалі не солити. М'ясо по черзі занурюємо в яйце, борошно і сир.

Обсмажуємо шматочки філе на середньому вогні до появи легкої золотистої скоринки.

Источник: stravy.net/

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: кухня

Читайте ещё:

Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович