28.02.2020 10:08
Просмотров: 2019

Ось на що в першу чергу звертають увагу чоловіки, коли хочуть серйозних відносин

Ось на що в першу чергу звертають увагу чоловіки, коли хочуть серйозних відносин

Не варто піддаватися стереотипам про те, що чоловіки уникають серйозних стосунків, адже усі прагнуть кохати та бути коханими. Однак, жіночкам варто дещо знати про те, на що чоловіки звертають увагу, якщо хочуть відносин не на один день.

Журналісти видання "Great Love" опитали чоловіків віком від 20 років і старше, щоб дізнатися – чого вони хочуть від жінки, якщо планують з неї серйозні стосунки. Результати виявилися досить неочікуваними.

Чоловік хоче упевнитися, що його почуття взаємні

Як зізнаються мужчинчики, для них важливо, щоб почуття були взаємними, бо в інакшому випадку хтось може залишитися з розбитим серцем. Саме тому вони готові до серйозних відносин лише після того, як переконаються, що не тільки вони зацікавлені в цих стосунках.

Ось на що в першу чергу звертають увагу чоловіки, коли хочуть серйозних відносин - фото 469738

Чоловік хоче знати, що його не обманюють

Чоловіки хочуть стосунків з жінками, які також готові до цього. Вони не терпітимуть брехню та підуть від тебе, якщо відчують, що в тебе є ще один "запасний варіант".

Чоловік хоче знати, що стосунки будуть партнерськими

Ми живемо в час, коли жінки борються за рівноправність, тому не дивно, що сучасні чоловіки не хочуть нести всю відповідальність за стосунки на своїх плечах – красунечки також мають бути готовими до певних обов'язків.

Не варто забувати й про те, що ніхто не любить надмірний контроль, але й байдужими бути також не треба – це реально вбиває почуття.

Чоловік хоче переконатися, що жінка поважає його інтереси та роботу

Тобі не обов’язково має подобатися футбол. Ти не обов’язково маєш розбиратися в усіх марках авто, але ти маєш поважати інтереси свого чоловіка. Також не варто акцентувати увагу на заробітній платні мужчинчика – це руйнує його самооцінку.

Чоловік хоче бути певним, що обраниця бачить з ним своє майбутнє

Чоловіки кажуть, що деякі стосунки не обходяться лише побаченнями, адже часто вони планують перетворити свої відносини з жінкою в довічне партнерство. Тому, не бійся знайомити свого коханого з батьками. Звичайно, краще не робити цього після місяця відносин.

Ось на що в першу чергу звертають увагу чоловіки, коли хочуть серйозних відносин - фото 469737


Источник: lux.fm/

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович