09.04.2020 10:17
Просмотров: 1152

Особливий концерт. Андреа Бочеллі виступить у порожньому Міланському соборі на католицький Великдень

Особливий концерт. Андреа Бочеллі виступить у порожньому Міланському соборі на католицький Великдень

На католицький Великдень, 12 квітня, в порожньому Міланському соборі виступить знаменитий тенор Андреа Бочеллі. Його можна буде подивитися онлайн в YouTube.

У цьому році віруючі не зможуть відвідати богослужіння в зв'язку з пандемією коронавірусу, яка охопила майже весь світ. Всесвітньо відомий тенор готує для них і своїх шанувальників особливий подарунок - концерт, який можна буде подивитися у YouTube. Сам же Андреа Бочеллі виступить в особливому залі - Міланському соборі.

 
Концерт отримав назву Бочеллі: Музика надії. Акомпануватиме співаку органіст собору Емануеле Віанеллі. Як повідомляє Variety, в списку творів значаться Ave Maria Шуберта і Sancta Maria Масканьї.

Концерт пройде 12 квітня о 19-00 за італійським часом, це 20-00 за київським.Особливий концерт. Андреа Бочеллі виступить у порожньому Міланському соборі на католицький Великдень
 

«Я радий, що Андреа прийняв наше запрошення», - сказав мер Мілана Джузеппе Сала, анонсуючи виступ, - «В цьому році Великдень буде зовсім інший для всіх нас. Радісний спокій, який зазвичай настає в цей день, порушила пандемія. Я впевнений, що незвичайний голос Бочеллі стане тими обіймами, яких нам не вистачає в ці дні, міцними, особливими обіймами, здатними зігріти серце Мілана, Італії і всього світу».

«Я вірю в силу спільної молитви. Я вірю у християнський Великдень. Завдяки музиці, яка транслюється в прямому ефірі і об'єднує мільйони складених рук по всьому світу, ми обіймемо пульсуюче серце цієї зраненої землі», - сказав Андреа Бочеллі в своїй заяві.

Благодійний фонд, заснований Андреа Бочеллі, допомагає зібрати гроші на покупку засобів захисту для італійського медперсоналу.

Источник: nv.ua/

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: шоубизнес

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович