29.03.2023 18:00
Просмотров: 1139

Особливості та правила гри в лотерею КЄНО

Лотереї вважається одним з найпопулярніших варіантів дозвілля серед багатьох українців. Це не просто так, адже білети коштують доволі дешево, а процес розіграшу грошей є цікавим та збирає за одним столом всю родину. Окрім того, витративши 20-30 грн на білет, ви можете розраховувати на виграш дійсно крупних сум, зокрема кількох мільйонів гривень.

Особливості та правила гри в лотерею КЄНО

Однією з найпопулярніших ігор є українська національна лотерея КЄНО. Вважається, що ця гра є доволі старою і її назва походить від латинського “quini”, що означає “п’ять”, тобто колись правила цієї гри припускали вгадування лише п'яти номерів.

Сучасний варіант кєно дозволяє гравцям вгадувати до десяти чисел і пропонує один з найбільших джекпотів в Україні.

Що таке лотерея КЄНО

Лотерея КЄНО була заснована ще у 2001 році й входить до складу УНЛ. Гра працює за принципом класичної числової лотереї, у якій гравцям потрібно вказати в лотерейному білеті певну кількість номерів, які вони вважають виграшними.

Під час онлайн-трансляції з лототрона випадають кульки з числами на кожній з них. Якщо серед цієї комбінації є номери, які ви вигадали, ви отримаєте гроші. І чим більше таких номерів, тим більшою буде сума виграшу.

На відміну від деяких інших українських національних лотерей, КЄНО проводить розіграші на щоденній основі. Це дає ще більше шансів забрати головний приз та цікаво провести час після робочого дня.

Як грати у КЄНО

Кєно ще по-іншому називають лотереєю вибору, адже тут немає конкретної кількості чисел, яку вам потрібно вгадати. Вона варіюється від двох до десяти. Тож ви завчасно вказуєте на білеті не лише номери, а й кількість чисел, на які будете грати.

Так, наприклад, гравці, що вгадають десять номерів з десяти, отримують джекпот, який сьогодні складає 12 мільйонів гривень. Якщо ж ви вгадаєте, наприклад, шість номерів з вказаних шести, то отримаєте 15 000 грн. Якщо шість номерів з вказаних семи, трохи менше – 2 000 грн. Тут ваша удача полягає не лише в тому, щоб вгадати числа, але й у тому, щоб визначити наперед: яку саме кількість номерів ви зможете вгадати.

Правила максимально прості. Щоб стати власником джекпоту, вам потрібно:

  1. Купити лотерейний білет. Вкажіть у ньому кількість номерів, на які ви граєте, та безпосередньо самі числа. Чим більше білетів та різних комбінацій ви спробуєте протягом однієї гри, тим більшими будуть ваші шанси на перемогу. Купити білет можна на сайті Української національної лотереї або ж в роздрібних точках продажу.
  2. Дочекайтеся онлайн-трансляції, яка відбувається на щоденній основі на телеканалі Київ ТВ, а також на сайті УНЛ чи на YouTube каналі.
  3. Якщо ви вгадали усі десять номерів з десяти, отримаєте джекпот. Він варіюється в залежності від кількості гравців. У разі, якщо джекпот не було виграно протягом останньої трансляції, він переноситься на наступний раз. Якщо ви вгадали меншу кількість номерів, отримаєте меншу винагороду.

Забрати виграш можна одним з кількох методів. Найпоширеніший варіант: з сайту УНЛ – просто введіть реквізити банківської карти та підтвердіть свою особу. Крупні виграші та джекпот можна забрати виключно з офісу УНЛ. Також ви можете отримати на руки суму, звернувшись до роздрібних точок продажу. Найменші виграші гравці часто переводять в поповнення рахунку. Це також можна зробити на сайті лотереї.

 


Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович