11.10.2021 10:53
Просмотров: 899

Популярна італійська закуска: рецепт в’ялених помідорів від кухаря з Нью-Йорка

Популярна італійська закуска: рецепт в’ялених помідорів від кухаря з Нью-Йорка

В'ялені помідори - це чудова закуска і доповнення до будь-якої іншої страви. Пропонуємо приготувати популярну італійську закуску за рецептом шеф-кухаря українського ресторану на Мангеттені "Veselka" Дмитра Марценюка.

Популярна італійська закуска: рецепт в’ялених помідорів від кухаря з Нью-Йорка

 

Користь в’ялених помідорів забезпечується тим, що овочі, приготовані даними способом, здатні зберігати практично всі корисні речовини, необхідні людському організму. При регулярному вживанні даного продукту в їжу можна домогтися поліпшення обмінних процесів у своєму організмі.

Рецепт в’ялених помідорів

Популярна італійська закуска: рецепт в’ялених помідорів від кухаря з Нью-Йорка

Інгредієнти:

  • помідори Черрі (сорт сливка)

Заправка:

  • 2 ч. л цукру
  • 3 ч. л солі
  • 2 ч. л італійських трав
  • 60 г оливкової олії
  • часник свіжий
  • гострий перець чилі

Спосіб приготування

Помідори розрізаємо на 2 частини, заливаємо заправкою і викладаємо на пергамент.

Відправляємо в духовку при 100-130C° (орієнтуйтеся по своїй духовці) на 4-6 годин до готовності.

Смачного!

Рекомендуємо додавати в’ялені помідори в салати, закуски, брускети, тости з паштетом та до піци.

Источник: bykvu.com/

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: кухня

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович