20.02.2019 00:40
Просмотров: 1326

Queen виступить на церемонії вручення «Оскара»

Queen виступить на церемонії вручення «Оскара»

Британський рок-гурт Queen виступить на церемонії вручення премії Американської кіноакадемії «Оскар», яка пройде вже цієї неділі, 24 лютого, у Лос-Анджелесі. Про це повідомляє The Independent з посиланням на Twitter кіноакадемії.

 

Виступ легендарного гурту безпосередньо пов'язаний з тим, що на перемогу в категорії «Найкращий фільм» претендує фільм-байопік «Богемна рапсодія» про фронтмена Queen Фредді Меркʼюрі, який, вийшовши на екрани на початку листопада, отримав неймовірний успіх у кіноглядачів, а в США і досі демонструється в кінотеатрах. На сьогодні фільм зібрав у прокаті понад $720 млн.

Queen виступить на церемонії вручення «Оскара»

Під час церемонії «Оскара» на сцені до гітариста Браяна Мея і ударника Роджера Тейлора приєднається вокаліст Адам Ламберт. Раніше він уже досить успішно співпрацював із Queen, а влітку 2012 року, нагадаємо, Queen та Адам Ламберт відвідали Україну і дали безкоштовний концерт на Майдані Незалежності.

«Queen and @adamlambert will ROCK YOU», – написали Queen у відповідь на твіт кіноакадемії, підтвердивши таким чином свою участь у церемонії.

Нагадаємо, цього року церемонія вручення «Оскара» вперше за 30 років пройде без ведучого – комік Кевін Харт відмовився бути ведучим через скандал, до якого призвели його гомофобні висловлювання.

Крім «Богемної рапсодії» на нагороду за найкращий фільм претендують ще 7 фільмів, серед яких «Народження зірки», «Чорна пантера», «Зелена книга» та інші. За посиланням – повний список усіх претендентів та всіх номінацій на цьогорічну премію.

Источник: mind.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович