10.01.2019 10:08
Просмотров: 2283

Рамі Малек зізнався, що заради ролі Фредді Мерк’юрі був готовий розбити голову

Рамі Малек зізнався, що заради ролі Фредді Мерк’юрі був готовий розбити голову

Переможець в номінації «Найкращий драматичний актор» премії «Золотий глобус 2019» Рамі Малек розповів про те, як боровся за роль Фредді Мерк’юрі та про підготовку до зйомок в «Богемній рапсодії». 37-річний актор вчився зображати лідера гурту Queen ще до того, як був затверджений продюсером культової кінострічки, пише 24tv.ua.

Фредді Меркурі Рамі Малек

Перше світове визнання Рамі Малек отримав після ролі у фільмі «Містер Робот», за яку він отримав дві премії «Еммі» і славу неймовірно харизматичного артиста. У серіалі він зіграв хакера, який постійно ходив в толстовці з натягнутим на очі капюшоном. Однак після перемоги «Богемної рапсодії» в «Золотому глобусі 2019» та присвоєння Рамі Малеку звання «найкращого драматичного актора», рівень його популярності став ще вищим.

Рамі Малек Фредді Меркурі

Так, нове інтерв’ю, в якому розповів про підготовку до зйомок в «Богемній рапсодії», актор дав іноземному виданню Elle. Рамі Малек зізнався, що відмовився від занять з хореографом, оскільки Фредді Мерк’юрі стверджував, що він не танцюрист, а співак. Актор знайшов тренера по рухам замість хореографа і разом з нею вони намагалися зрозуміти, звідки він такий взявся.

«Тільки після того, як ми хоч трохи розібралися з внутрішнім світом Фредді, ми з Поллі приступили до роботи над рухами. Важливо було все: як він ходить, сидить в кріслі, як під час розмови рухаються його руки і що при цьому роблять очі», – розповів Рамі Малек.

Під час зйомок у фільмі «Метелик», актору робили зліпок зубів, оскільки по сценарію його герой повинен був дорослішати. Саме тоді Рамі Малеку прийшла ідея зробити собі накладну щелепу і вчитися розмовляти з акцентом Фредді Мерк’юрі.

«Вечорами під час зйомок «Метелика» я постійно її носив, щоб звикнути. При першій зустрічі з продюсером «Богемної рапсодії» Гремом Кінгом, ще до підписання контракту, я сказав, що вже навчився розмовляти з британським акцентом і з накладними зубами. Він був вражений», – згадує Рамі Малек.

Також актор зізнався, що в очікуванні згоди на роль Фредді Мерк’юрі він не стримався і сказав продюсеру, що заради неї готовий розбити лоб. На що Грем Кінг відповів йому: «Ти ще не зрозумів? Інших кандидатів немає, лише ти».

Источник: changeua.com

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: кино

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович