27.03.2020 12:03
Просмотров: 1250

Садочок онлайн та дистанційні няні. Як дошкільнят розважають та навчають на карантині

Садочок онлайн та дистанційні няні. Як дошкільнят розважають та навчають на карантині

Ще з місяць через надзвичайну ситуацію в Україні будуть зачинені всі школи та садочки - це щонайменше. І якщо для школярів проводять дистанційне навчання, то для дошкільнят уже з’явилася нова послуга - няня онлайн, йдеться у ТСН.12:00.

Марійка з порогу демонструє усі свої таланти геть незнайомим людям. Вона дуже рада, що бодай хтось прийшов до неї у гості, бо вона нікуди не ходить. З нею на карантині сидять і тато з мамою, які намагаються дистанційно працювати. Щоби Марійка теж була зайнятою, з нею гратиметься бебісітер.

Бебісітер - це людина, яка готова побути з дитиною декілька годин, поки батьки зроблять свою роботу. Раніше вона приходила додому, нині вона працює онлайн.

По різні боки екрана – няня з дитиною разом граються, співають, малюють та ліплять. Здається, все просто, але насправді все ретельно продумано.

"І що робити коли дитина вийшла з кімнати, наприклад, а ми ж не можемо за нею піти – і не бачимо де вона. І тоді ми зрозуміло, що потрібно тримати контакт з мамою", - розповідає дистанційна няня.

Офіційно карантин подовжено і триватиме він щонайменше з місяць. Перелаштуватися і працювати з малюками дистанційно намагаються і в садочках.

Усі олівці на місці, ліжечка порожні, а на класному календарі досі 11 березня – останній день перед карантином. У садочку сьогодні лише викладачка та власники – готують заняття онлайн. На зв’язку 13 з 15 дошкільнят, нині вивчатимуть літеру "С". Триває таке заняття 45 хвилин, але й після уроку діти лишаються у групках, щоб наговоритися.

У іншому садочку вирішили до закладу взагалі не ходити. Вихователям додому роздали улюблені іграшки дітей і вже звідти вони ведуть заняття. Розклад дотримуються той самий, який був у садку.

"У нас завжди два викладача, якщо в одного зникає інтернет чи ще щось – підхоплює інший викладач. Вірогідність, що заглючить в обох – менша", - кажуть у садочку.

Відточують свої технічні вміння і дитячі гуртки. У Марійки заняття з музики теж стало онлайн. Головне для всіх завдання - зайняти дітей, щоб їм було цікавіше провести, а батькам легше пережити карантин.

Источник: internetua.com

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

15.07.2022 08:44    917
Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович