20.01.2017 10:31
Просмотров: 1799

Страшна трагедія, яка назавжди змінила Тіма Рота: Подробиці шокують

Страшна трагедія, яка назавжди змінила Тіма Рота: Подробиці шокують

Тім Рот – актор, який найбільше запам’ятався роллю доктора Лайтмена, фізіономіста з серіалу «Теорія брехні». Але справжньою пристрастю цього інтелігентного британця з поглядом невротика, завжди були ролі «трохи божевільних», і не дарма.

На тілі Тіма Рота 6 татуювань: 6 відбитків долі, які актор викарбував на своєму тілі аби ніколи не забути речі, які принесли йому сльози  безмежної радості та страшного нестерпного болю.

Перше татуювання на руці. Це орнамент в іудейському стилі. Справжнє прізвище актора істинно британське – Сміт. Втім батько Тіма, переживши Другу світову війну, змінив його на знак солідарності з жертвами Голокосту на єврейське – Рот. І це, потрібно сказати, добряче зіпсувало дитинство та юність Тімоті.

На той час у Лондоні  панували десятки групувань скінхедів, які, сприймаючи хлопця за представника «не тієї раси», не раз ганялися за майбутнім актором, щоб відлупцювати. Єдине, що рятувало малого Тіма – це швидкі ноги, адже наздогнати прудкого юнака не вдавалось майже ніколи.

Друге татуювання актора пов’язано з періодом, коли Тіма навпіл розривали його розлучені батьки. Мама ліпила з сина скульптора, батько – театрала.

Першою Тім вирішив здійснити мрію татка і, не дивлячись за свою скованість та сором’язливіть, погодився зіграти «Дракулу» у шкільному спектаклі.  Ідейка видалась «так собі», адже страх, що без зайвих зусиль можна було побачити у очах хлопця, дуже швидко відобразився і на його штанцях: Тім у прямому сенсі обмочився на очах у всієї школи.

Дуже скоро за пияцтво, прогули занять та публічне обкладання матюками викладачів, парубка виперли з університету. І Тім із головою поринув у вуличне життя: бійки, хуліганство, продажні панянки, клей у пакетику – з цим повним джентльменським набором хлопець на кілька діб загримів до в’язниці, де і з’явилося наступне – третє татуювання.

Вчетверте голка татуювальника торкнулася шкіри чоловіка, щоб написати дві літери імені –Л.Б. Майже одразу після виходу своєї дебютної стрічки Тім познайомився з Лорі Бейкер, котра дуже скоро з подруги стала його першою цивільною дружиною. Але нічого не вийшло.

Втім зовсім скоро окрім ініціалів Лорі, на  своїй руці Тімоті викарбував ще чотири імені. У 1993-му актор зустрів дизайнерку Ніккі, жінку, котра стала для нього справжньою підтримкою, другом та вірною супутницею, і залишається нею уже  довгих 24 роки. У шлюбі з Нікі у Тімоті народилося двоє синів. Саме їх  ініціали та  ім’я коханої дружини і прикрашають праву руку Тіма Рота.

1998-й, прихильникам актора запам’ятався небувалим скандалом. На екрани вийшов фільм, режисером якого був сам актор. Головними персонажем фільму був батько, який ґвалтував свою дочку. У Голівуді навіть заговорили, що у Тіма Рота не в порядку з головою. Деякий час актору не пропонували нові ролі, усі сторонилися його, вважаючи неповна розуму. Як назву такого жахливого фільму можна було написати на своєму тілі? Та насправді саме це, шосте татуювання було для Тімоті найболючішим. Воно щоразу відносило актора у далекі 60-ті.

Тоді він жив разом зі своїм батьком та дідом. Дідом, ім’я якого Тім Рот досі промовляє дрижачим голосом. Цей старий дідуган завжди був для Тімоті його персональним демоном, адже довгі роки хлопцю доводилося мовчати про те, що рідний дід його ґвалтує. Ґвалтує так само, як колись свого сина – батька Тімоті! Це жахіття назавжди змінило майбутнього актора і він заприсягнувся, що ніколи й нікому не дозволить аби подібне трапилося з його синами.

У фільмі, що зняв Тімоті Рот, актор зовсім не пропагував інцест, він хотів показати світові, що це явище існує, і його жертвами стають сотні дітей по усьому світові, включаючи його самого.

Источник: ranok.ictv.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: кино

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович