22.11.2018 19:51
Просмотров: 1113

У новорічному концерті на «Інтері» заспівають Ротару, Винник, Полякова, Монатік і Сердючка

У новорічному концерті на «Інтері» заспівають Ротару, Винник, Полякова, Монатік і Сердючка У новорічну ніч дивіться «На Інтері – Головна ялинка країни». Для мільйонів глядачів телеканалу заспівають Софія Ротару, Таїсія Повалій, Ірина Білик, Олег Винник, Monatik, Ольга Полякова, Вєрка Сердючка і багато інших.

«Підготовка та зйомки концерту проходили в дуже теплій, практично сімейній обстановці, – розповідає відомий режисер і кліпмейкер Катя Царик. – І ми сподіваємося, що наш святковий настрій відчують глядачі в новорічну ніч. У нас буде дуже багато зірок, деяких з них можна буде побачити тільки на телеканалі «Інтер». Володимир Гришко, Міла Нітіч, Злата Огневич з‘являться в несподіваних образах і «приміряють» на себе пісні своїх колег. Але більшість артистів заспівають власні хіти року, що минає – яскраві, динамічні, вже улюблені глядачами!»

Тільки на «Інтері» у новорічної ялинки відбудеться прем'єра пісень, які подарують шанувальникам Ірина Білик, Ольга Полякова та Таїсія Повалій! А ще в саму чарівну ніч року телеглядачів чекають неймовірні постановки, складні трюки у виконанні зірок, несподівані дуети та сюрпризи від улюблених ведучих і найпопулярніших артистів країни!

Не пропустіть! У новорічну ніч «На Інтері – Головна ялинка країни» запалить вогні і збере друзів.
А для тих, хто хоче зустріти Новий рік з сувеніром від зірок концерта і допомогти онкохворим дітям, може придбати унікальні лоти від Таїсії Повалій, Monatik, Ірини Білик та Володимира Гришка на благодійному аукціоні deti.inter.ua.

Источник: inter.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: тв

Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович