21.12.2018 21:07
Просмотров: 2841

Українська Кардашьян схвилювала мережу гарячим фото

Українська Кардашьян схвилювала мережу гарячим фото

24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з  підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій позує у відвертому образі. На знімку, який з'явився в записі моделі, вона позує в спокусливій позі боком до камери. На ній спокусливе червоне плаття на бретельках, під яке дівчина не одягла спідню білизну. Наряд має глибоке декольте і пікантний розріз, який оголює ногу моделі.

 

 

Альона стоїть біля якогось сірого паркану з гратами і як би курить сигару. Її волосся розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі і спину. На обличчі дівчини, як це зазвичай буває, щільний шар макіяжу. У підписі до фотографії киянка написала: "З неопублікованого. Фотограф @danilyukart". Фолловери не пройшли повз і почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці моделі. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від силіконової краси моделі.

"Круте фото", "Приголомшливе фото", "Крута фотка! Прям жінка", "Даєш вогнику", "Шикарне фото", "Прямо-таки сучасна "Малена", "Стильно", "Шалене фото", "Більше, мені потрібно більше таких фото! Це просто чудово", "Якщо чесно, є дівчата, яким личить сигарета все-таки", "Обожнюю просто", "Просто нереальний образ, Вам дуже личить", "Твоє обличчя, коли одягла червону сукню і куриш", "Альона, а Ви палите?", - пишуть захоплені фоловерів в коментарях до фото Омович.

 

 

Источник: znaj.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович