16.09.2019 13:16
Просмотров: 1185

Злата Огнєвіч продовжує потерпати від нападів переслідувача, який вважає себе її чоловіком

Злата Огнєвіч продовжує потерпати від нападів переслідувача, який вважає себе її чоловіком

«Він вже скоїв на мене два напади, думаю, що третій не за горами!»

Злато, сьогодні ти виконуєш відому пісню Миколи Мозгового на циганський манер…

«Він вже скоїв на мене два напади, думаю, що третій не за горами!»

Злато, сьогодні ти виконуєш відому пісню Миколи Мозгового на циганський манер…

- Я просто не могла відмовити собі у такому задоволенні. Перед концертом я надихалася і протягом двох з половиною годин слухала фламенко-виконавців на платівці, яку мені подарували!

Ми пам’ятаємо, як ти займалася балетом. Що далі, фламенко?

- Я хотіла б піти на фламенко. Якось у мене було розбите серце, і я поїхала лікувати його до Барселони на Новий рік. Впродовж години я купила квитки на літак, забронювала житло і вже ввечері була у Барселоні. У той час я потрапила у фламенко-бар, і там я «лікувала» своє розбите серце протягом тижня. З тих пір фламенко для мене – особиста історія.

Ми вже з тобою говорили про те, що протягом кількох років тебе і твою родину переслідує чоловік. Зрештою, українські поліцейські спіймали цю людину, але наступного дня ж відпустили. Чи доведеш ти цю справу до суду?

- Його в той день відпустили, і в той самий час я вже бачила його у себе на районі. Він караулив на мене у своєму авто.  Поки що я не можу себе захистити… Мої друзі радять вивезти його кудись у ліс, і кажуть, що допоможуть мені з цим впоратися… Але я не хочу брати гріх на душу. В принципі, можна зробити все що завгодно з цим чоловіком! Мені писали хлопці-прихильники: «Злато, тільки скажи «фас»!». На мене вже було скоєно два напади від цього чоловіка, якщо буде третій то, мені сказали, можна буде впроваджувати кримінальну справу на нього і закрити його за ґрати законним чином. Я думаю, що це не за горами! Нещодавно у мене відбувся концерт, на якому він був присутній, але він побачив мого директора і миттєво поїхав.

Чого добивається цей чоловік? Твого кохання? Чи він хоче, щоб ти стала його дружиною?

- Він усім розповідає, що я його дружина! Він добивається кохання! Він пише моїй сестрі, мамі, бо хоче приїхати до Криму і познайомитися з батьками. Він хоче зустрітися зі мною… Це дуже жахливі відчуття, коли на тебе посеред ночі нападає чоловік, і ти не можеш нічого з цим вдіяти. Я думала, що я сильна та безстрашна дівчина, але в той момент я заклякла на хвилину і не могла нічого навіть сказати…

Источник: 1plus1.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: шоубизнес

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович