25.11.2022 08:30
Просмотров: 546

Варити не треба: шеф-кухар розповів, як швидко приготувати кускус і гречку

Варити не треба: шеф-кухар розповів, як швидко приготувати кускус і гречку

Український шеф-кухар Євген Клопотенко допомагає українцям пережити війну, працюючи на кулінарному фронті, а також ділиться корисними порадами зі своїми підписниками.

Нещодавно в Instagram-акаунті Євген розповів, як можна швидко приготувати улюблену багатьма гречку чи кускус. Особливо актуальними є ці рекомендації в умовах тривалої відсутності електроенергії.

Шеф-кухар пропонує просто запарювати кускус гарячою водою та зберігати в термосі. Для запарювання гречки підійде як вода, так і бульйон.

А ще Клопотенко ділиться маленьким лайфхаком. Справа в тому, що саме гречану кашу абсолютно не обов'язково варити або навіть запарювати окропом. Цій крупі цілком достатньо й холодної води.

Крім того, такий варіант є кориснішим, ніж усі інші відомі вам способи приготування гречаної каші. Приготована в холодній воді гречка зберігає більше корисних властивостей і вітамінів.

Джерело: focus.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сегодня 10:01    188
Декабрь
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

  • Індивідуальні уроки з іноземних мов та математики в EasySchool

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович