16.07.2019 09:49
Просмотров: 818

У КПІ відбувся перший випуск за магістерською програмою з підготовки фахівців оборонної промисловості

У КПІ відбувся перший випуск за магістерською програмою з підготовки фахівців оборонної промисловості

У Національному технічному університеті України "Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського" відбувся випуск за магістерською програмою "Управління у сфері оборонно-промислового комплексу". Ця магістерська програма передбачає інтенсивну 1,5 річну підготовку спеціалізованих кадрів для оборонної промисловості України, що є одним із етапів широкої співпраці "Укроборонпрому" з "КПІ ім. Ігоря Сікорського".

Завдяки цій програмі перші півтори сотні висококваліфікованих фахівців отримали сучасні знання, об‘єднавши їх з власним досвідом роботи у сфері оборони. Окрім спеціалістів Концерну та підприємств, що входять до його складу, навчання також проходили фахівці Міноборони та інших силових відомств, а також спеціалісти приватних оборонних підприємств.

"Магістерська програма є лише одним з елементів більш масштабної задачі з підготовки фахівців для оборонної промисловості. Наразі ми працюємо над охопленням всіх трьох рівнів вищої освіти: бакалавр-магістр-PhD. Це дасть змогу випускати для "оборонки" фахівців, які з самого першого дня свого навчання у виші будуть готуватись до роботи, яка має свою унікальну специфіку та величезне значення для всієї країни", – заявив ректор "КПІ ім. Ігоря Сікорського", академік НАН України, Михайло Згуровський.

"Наразі між "Укроборонпром" та КПІ, який є провідним технічним вишем України, розгорнуто найбільш широку співпрацю за всі роки. Окрім навчання фахівців, ми кожного дня запроваджуємо у виробництво передові наукові розробки, які народжуються саме в стінах "Київської політехніки". У цьому році було проведено перший конкурс оборонних технологій "Sikorsky Challenge", на якому було відібрано 32 перспективних інноваційних оборонних проекти. Всі вони отримали максимальну підтримку, як з боку підприємств Концерну та Міноборони, для найшвидшого впровадження у життя. І наша спільна робота над посиленням обороноздатності України буде розвиватися й надалі, бо поєднання науки та виробництва є фундаментом подальшого розвитку української оборонної промисловості", – наголосив Генеральний директор ДК "Укроборонпром" Павло Букін.

Зазначимо, що набір студентів у Національному технічному університеті України "Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського" на магістерську програму "Управління у сфері оборонно-промислового комплексу" триватиме з 10.07.2019 по 23.07.2019р. Для детальної інформації просимо звертатись до куратора Програми Поліщука Анатолія Станіславовича за тел. 095-277-10-10 та співробітника кафедри Корогодової Олени Олександрівни за тел. 066-913-63-53. Повна інформація за посиланням: http://ied.kpi.ua/uk/2019/05/11/attention-military-applicants

Источник: ukroboronprom.com.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович