23.05.2021 06:55
Просмотров: 780

Інформація для вболівальників, які планують відвідати матч Україна-Бахрейн

Інформація для вболівальників, які планують відвідати матч Україна-Бахрейн

Глядачам матчу, який пройде 23 травня, необхідно дотримуватися правил.

● Вхід на стадіон розпочинається за 2 години до матчу, тобто о 19:00. Просимо приходити завчасно, щоб при вході на стадіон не створювати натовпи на входах.

● Якщо ви відчуваєте ознаки респіраторної хвороби, прохання утриматися від відвідування матчу та не піддавати небезпеці оточуючих.

● При вході на стадіон здійснюватиметься температурний скрінінг. Звертаємо увагу, що люди з температурою більше ніж 37.2 не будуть допущені на стадіон.

● Щоб потрапити на стадіон через турнікет, необхідно обов’язково вирізати квиток по контуру.

● Необхідно мати при собі посвідчення особи, що є власником квитка: паспорт, закордонний паспорт, посвідчення водія або іменну банківську картку з фото.

● Прохання займати місця вказані у квитках, не порушуючи обов’язкову дистанцію в 1 метр між людьми.

● Під час входу та перебування на стадіоні прохання дотримуватися санітарних норм: бути в масці або респіраторі, що прикриває ніс та рот; мити руки або користуватися антисептиком за кожної можливості; кашляти та чхати у серветку або у згин ліктя; слідувати всім інструкціям стюардів стосовно санітарних та гігієнічних заходів.

● Перебуваючи на стадіоні, намагайтеся уникати рукостискань та контактів з обличчями інших глядачів при переміщенні з та до свого місця.

● Дотримуйтесь правил поведінки на стадіоні заради безпеки усіх учасників футбольного матчу. Використання піротехнічних засобів, образливі расистські вигуки, прояви насилля та будь-яка інша недостойна поведінка є грубими порушенням правил перебування на стадіоні. Стадіон обладнаний камерами спостереження, а порушники будуть притягнуті до адміністративної та кримінальної відповідальності!

Источник: kharkivoda.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович