13.08.2018 06:47
Просмотров: 1555

Чергова "многоходовочка" путіна

Чергова многоходовочка путіна

1. Чергова "многоходовочка" путіна. Дев'ять публічних російських металургійних і хімічних підприємств, у яких запропонували вилучити "надприбутки" на 500 млрд руб, за вчорашній день знецінилися на 392 млрд руб. ($ 5,9 млрд). І це при тому, що вилучення ще не почалося. А мені подобається як мок$hі встають з колін.

2. У розмові з Помпео про санкції, загнана коняка брикалася, мовляв США не дали доказів у Солсбері. Людожери як зазвичай прикинулися бовдурами, мовляв "не розуміють", що після нахабного їх брехні про Крим, Донбас, МН17, Сирію, Литвиненко, кібератаки, втручання у вибори й т.д., у них більше немає презумпції невинності. Млявий дід з кремля заявив, про повну нелегітимність нових санкцій США. Деменція прогресує. Слово "легітимність" означає згоду більшості з владою і визнання більшістю права цієї влади приймати рішення від імені народу. Виявляється корисні санкції тепер не легітимні. Їжте не обляпайтесь.

3. Міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що між Україною і Московією потрібно створити санітарний кордон (у вигляді мінного поля). За словами міністра, він не розуміє, що "українці можуть робити в відсталій, феодальній країні".

4. Найкраща реклама для фільму про Стуса. З фільму вирізані всі фрагменти з Мертветчуком. Після цього, фільм навіть дивитися не варто. В історичному фільмі, продюсери злякалися історичної правди або згамали грошиків в Мертветчука.

5. Пристрасті розпалюються. Греція відкликала свого посла з Московії. Мабуть, все йде до того, що Томос буде наш, а фсбшно-гундяевская РПЦ буде оголошена розкольницькою.

6. Багатьох здивувала "Богдана", а в кабінетах Луб'янки оселилася тихий сум. Вже немає тієї бравади, а цокотання язиком змінилося на сопіння в дві дірки. Воно й зрозуміло, бо "Богдана" на колісній базі може з ранку відстрілятися по Таганрогу, а в обід вже бомбити Воронеж, такий фінт не вийде на гусеничному ходу. А тут ще пускова установка нового українського ракетного комплексу "Грім-2" засвітилася на репетиції параду. Але це ще не все, Україна відновила, що не встигли розпиляти Тімоха з Грицьом, а це три ЗРК малої дальності - самохідні "Куб" (2К12) і "Тор" (9К330) і С-125. Два середньої дальності - С-300ПТ (транспортований, близький родич "штатного" самохідного С-300ПС) і мобільна універсальна система протиповітряної оборони, створена для прикриття маневру бойових дій своїх військ З-300В1, і "далекобійна" С-200В. Так, це вам не 2013 рік, коли всі звіти щодо розтрати МО України, прямим ходом відправлялися в кремль, тепер цього немає. Лавочка закрилася. Зараз наш ворог не здогадується, скільки й на що Україна витрачає свої гроші. Скільки відновила і скільки створила нових класних штук.

Все буде добре! Все буде Україна!

Источник: facebook.com

Автор: Іван Лютий

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович