05.08.2020 09:20
Просмотров: 763

Десятки молодіжних центрів із усієї України стали хабами цифрової освіти

Десятки молодіжних центрів із усієї України стали хабами цифрової освіти

Міністерство цифрової трансформації України продовжує пошук офіційних хабів цифрової освіти по всій Україні.

Завдяки співпраці з Міністерством молоді та спорту України, 33 молодіжні центри висловили ініціативу долучитися до проєкту Дія.Цифрова освіта та стати хабами цифрової освіти.

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан підкреслила, що молодіжні центри отримають ще один додатковий магніт для цільової аудиторії.

«Вже створена мережа з більш 1500 хабів у містах і селах України, куди вільно може завітати кожен українець і отримати доступ по платформи Дія.Цифрова освіта. І ми вдячні нашим партнерам за долучення до масштабного проєкту з розвитку цифрової грамотності населення. Зараз ми працюємо над тим, щоб усю мережу хабів цифрової освіти у містах і селах відобразити на інтерактивній і зручній карті», — наголосила Валерія Іонан.

Заступниця Міністра молоді та спорту Марина Попатенко додала:

«На сьогодні в Україні створено 187 молодіжних центрів комунальної форми власності та понад 700 молодіжних хабів та просторів приватної форми власності. Це унікальні установи, що сприяють розвитку молодих людей, громадянській освіті, популяризації здорового способу життя, волонтерства, молодіжному підприємництву, підвищенню рівня мобільності молоді тощо. Їхні напрями роботи формуються відповідно до потреб та інтересів молодих людей конкретного населеного пункту. Наразі з кожним днем ми дедалі більше бачимо наскільки суспільство та молодь мають запит щодо розвитку цифрової освіти, навичок та забезпечення доступу до якісних цифрових послуг. Саме тому завдяки партнерству з Міністерством цифрової трансформації України в рамках проєкту Дія.Цифрова освіта ми розширюємо функціональні можливості молодіжних центрів в Україні, щоб кожна молода людина змогла підвищити свій рівень цифрової грамотності, була конкурентоспроможною та відповідала запитам ринку».

Щоб долучитися до проєкту Дія.Цифрова освіта та стати хабом цифрової освіти, необхідно заповнити форму за посиланням. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc2KdeN7qHbP9K64rs_oMlamBaqLQ9_HwUJHbpdwaS6osVSKA/viewform

Источник: thedigital.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович