17.02.2021 10:18
Просмотров: 707

Допомога українським розвідникам від литовських побратимів

Допомога українським розвідникам від литовських побратимів

Впродовж декількох років литовська громадська організація “Blue Yellow Ukraine” надає допомогу підрозділам ГУР МО України

Днями чергова партія гуманітарної допомоги від литовських волонтерів з громадської організації “Blue Yellow Ukraine” надійшла до українських розвідників, які виконують завдання на фронті. Проте історія допомоги підрозділам ГУР МО України від литовських побратимів розпочалась у ті складні часи, коли вся наша держава піднялася для відсічі російської збройної агресії.

Для збору коштів литовські волонтери за допомогою Литовського Суспільного телебачення (LRT) проводять благодійні телевізійні марафони з назвою “Разом до Перемоги”, участь в яких разом з громадянами Литовської Республіки беруть українці та кримські татари.

За роки війни необхідну допомогу від литовських побратимів, окрім розвідників, також отримували українські морські піхотинці, медики, добровольці, військові моряки, воїни Сил спеціальних операцій та багато інших захисників України. Станом на сьогодні “Blue Yellow Ukraine” надала допомоги підрозділам ЗС України та цивільному населенню Донбасу вартістю понад мільйон доларів США.

Щиро дякуємо литовським побратимам за допомогу!

Разом до Перемоги!

Слава Україні!

Слава Литовській Республіці!

Kartu iki pergalės!

Источник: gur.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович