05.04.2019 09:48
Просмотров: 977

Досягнуто домовленостей про подальше співробітництво між Національним університетом оборони України, Оборонним коледжем НАТО та Школою НАТО

Досягнуто домовленостей про подальше співробітництво між Національним університетом оборони України, Оборонним коледжем НАТО та Школою НАТО

В рамках ХІХ Міжнародного тижня відбулася робоча зустріч керівництва Національного університету оборони України імені Івана Черняховського з представниками Оборонного коледжу НАТО (м. Рим, Італія) та Школи НАТО (м. Обераммергау, Німеччина).

Освітні установи мають багаторічний досвід співпраці ‒ НУОУ взаємодіє з Оборонним коледжем майже 20 років, зі Школою НАТО – близько восьми.

В ході робочої зустрічі заступник начальника університету з навчальної роботи генерал-майор Сергій Салкуцан та заступник начальника університету полковник Валерій Доброгурський ознайомили новопризначеного (з вересня 2018 року) Директора з академічного планування та політики Римського Оборонного коледжу НАТО бригадного генерала Рольфа Вагнера із сучасним станом системи військової освіти України, особливостями та перспективами підготовки військових фахівців оперативного та стратегічного рівнів із врахуванням підходів та принципів Альянсу.

Також в обговоренні взяв участь полковник Брайан А. Хілл (ВПС США), Декан з академічних питань та старший представник у справах студентів школи НАТО Обераммергау.

Особливу зацікавленість іноземних гостей викликали презентовані досягнення університету в царині впровадження та розвитку системи дистанційного навчання, зокрема, організація курсів з основ використання технологій дистанційного навчання для науково-педагогічних працівників вищих військових навчальних закладів України.

— Оскільки університет здійснює підготовку фахівців оперативного та стратегічного рівнів, а також курсову підготовку, перепідготовку і підвищення кваліфікації офіцерів і державних службовців різного рівня, то досвід діяльності провідних навчальних закладів Альянсу щодо підготовки військових професіоналів для нас є особливо цінним, як з огляду на формування навчальних програм, так й зважаючи на їх практичну реалізацію, ‒ підсумував генерал-майор Сергій Салкуцан.

Сторони обмінялися поглядами на інтенсифікацію співробітництва за освітніми та науковими напрямами та окреслили плани на перспективу.

Источник: mil.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович