30.12.2016 07:20
Просмотров: 1453

Хай живе хунта!

Хай живе хунта!

Якась ми хреновенька хунта, ви не знаходите? А якщо бути точнішим, то ми ще не достатньо охунтилися. Треба негайно, швидкими темпами, наздоганяти втрачене. Якщо хунта, то все повинно відповідати цьому критерію. І в першу чергу наша армія. Саме армія, це оплот будь якої хунти. Нам говорять, що до 2020 року, армія повинна вийти на повну взаємосумісність з арміями країн НАТО. Якась дуже квола швидкість, як для хунти.

Раз ми хунта, а в нас немає іншого вибору окрім бути хунтою, маючи «сусіда дебіла» на кордоні, то ми повинні в три рази збільшити швидкість перетворення ЗСУ в оплот стабільного та сталого розвитку української хунти. В прийнятому бюджеті на 2017 рік, на потреби армії виділяється трохи більше 5% від ВВП, але цього мало.

Якщо ми хочемо таки бути хунтою, то процент треба збільшувати, якщо треба і до 10% від ВВП. Більше грошей на оборону, це більше ракет, більше танків, більше БМП, більше БТР, більше літаків та гелікоптерів. Чим більше фінансування армії, тим сильніша хунта, тим більше нових бригад, озброєних за останнім словом техніки. Хіба ви не готові трішечки потерпіти заради нашої хунти? Я думаю що ми і на 15% від ВВП будем згодні, аби наша хунта ставала з кожним днем все сильнішою та сильнішою. Адже тільки хунта може гарантувати мир та щасливе майбутнє наших дітей, з огляду на «сусіда дебіла».

Чим скоріше хунта досягне своєї військової надмогутності, тим швидше «сусід дебіл» перестане «грозіть южнаму центру, попівая сок у себя в Ростове». Соловєй, на «Воскрєснам вєчєре», три рази подумає перед тим, як щось вякнути в сторону хунти. А типовий споживач «бояришніка», від одної думки про хунту, буде спорожнятися у свої трєніки з витягнутими колінами. Ато якось негоже все це, щоб всілякий дріб'язок пузатий, мав наглість на хунту свого чорного рота відкривати. Ти бач, моду взяли собі, ділять нас заочно, в Сибір виселяють. Ви ніхто і звати вас ніяк.

А от ми хунта. І хунта зробить все для того, щоб такі як ви нулі, під себе ходили, коли хунта буде починати військові навчання. Щоб такі як ви нацисти, сиділи обгидженими десь у Новосибірську, чекаючи ССО в гості за те, що ви по п'яні мали не уважність сказати щось погане про українську хунту. Хунта на те вона і хунта.

Источник: site.ua

Автор: Brett Zane

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович