18.02.2023 08:38
Просмотров: 714

Кримський півострів знову стане популярним українським курортом

Кримський півострів знову стане популярним українським курортом

Крим – міжнародно визнана частина України, навіть якщо росії це не подобається. Пояснює Центр стратегічних комунікацій

19 лютого 1954 року Президія ВР СРСР ухвалила постанову про передачу Кримської області зі складу російської РФСР до Української РСР. Тож Крим – це невід’ємна частина України, а його окупація – насильницька, незаконна та тимчасова.

▶️ Рішення про передачу Криму Україні в 1954 році було правомірним з точки зору тодішнього радянського законодавства і відповідало усталеній практиці зміни кордонів у межах СРСР.

▶️ Належність Криму до України визнається і гарантується сотнями угод і документів. Зокрема, ухвалених і порушених російською стороною.

▶️ Фейковий референдум 2014 року був можливий лише в умовах російської окупації, він юридично нікчемний, які всі рішення москви щодо анексії Криму.

▶️ Крим обовʼязково деокупують – воєнним або дипломатичним шляхом.

Представник ГУР МО України Вадим Скібіцький спеціально для “АрміяInform” розповів про події восьмирічної давнини, пов’язані з окупацією Криму та про перспективи подальшої деокупації Кримського півострова і повернення його під юрисдикцію України.

“Деокупація Криму, звісно, включатиме в себе всі перелічені вами аспекти. Але, за останні роки весь світ переконався, що жодні обмеження, економічні санкції, світова дипломатія, міжнародне право не вирішать питання деокупації українських територій. То ж без застосування сили в цьому процесі ми не обійдемось. Це ключовий фактор деокупації. Інша річ, як саме Україна застосовуватиме військовий компонент.

Ми бачимо, що на тлі постачань нових зразків озброєнь для України, росіяни перекидають на північ Кримського півострова нові підрозділи, зводять там оборонні споруди. Очевидно, що у кремлі готуються, усвідомлюючи неминучість деокупації.

А далі, після відновлення територіальної цілісності України, у Криму буде реалізовано комплекс необхідних програм для відновлення там нормального і безпечного життя. Кримський півострів знову стане популярним українським курортом”, – підсумував представник воєнної розвідки України.

Джерело: https://t.me/spravdi/25587, gur.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович