06.03.2019 10:05
Просмотров: 976

Ми маємо зробити все, щоб діти, не виїжджаючи з України, жили в Євросоюзі – Президент

Ми маємо зробити все, щоб діти, не виїжджаючи з України, жили в Євросоюзі – Президент

Під час робочої поїздки до Дніпра Президент Петро Порошенко поспілкувався з учасниками обласного дитячо-юнацького фестивалю талантів «Z_ефір».

Звертаючись до присутніх у залі, Петро Порошенко зауважив, що не хоче говорити про політику чи економіку, але закликає до спільної роботи задля європейського майбутнього дітей та України.

«Шановні дорослі, ми з вами маємо зробити все, щоб ці діти, не виїжджаючи з України, жили в Європейському Союзі. Бо це найкращі діти», - сказав Глава держави.

«Вони точно люблять своїх батьків, вони точно люблять своє місто, вони точно люблять свою державу. Вони сповнені сили, віри і оптимізму», - додав Петро Порошенко. Він висловив думку, що така налаштованість є символом повернення нашої країни у родину європейських народів, де панує верховенство права, високі соціальні стандарти і рівень життя людей, демократія і свобода слова, порядок на вулицях і головне – держава повертається обличчям до своїх людей.

«Як на мене, це є дуже сильна мотивація для кожного з нас робити все можливе для того, щоб європейський рух в нашій країні точно був. Робити все можливе, щоб Україна більше не була розколота на дві частини – промосковську та проєвропейську. Як зіницю ока берегти нашу єдність, бо це все робиться в тому числі і для них (дітей – ред.). Вони точно мають зараз величезні шанси жити у великій країні – країні Україна. Країні вільних, заможних і щасливих», - наголосив Президент.

Глава держави побажав учасникам фестивалю успіхів та перемог.

Переможці фестивалю 2018 року підготували для Петра Порошенка сюрприз – у вокальному та оригінальному жанрах Каріна і Максим виконали Гімн України в оригінальній сучасній обробці. До його виконання долучилися і присутні у залі.

Президент також поспілкувався із учасниками, глядачами та сфотографувався з ними.

Дитячо-юнацький фестиваль «Z_ефір» проводиться з метою створення для дітей та молоді можливості творчого спілкування та подальшого розвитку їх таланту. У фестивалі беруть участь професійні та аматорські творчі колективи та виконавці різних жанрів традиційного, класичного, сучасного музичного, хореографічного, театрального, спортивного та інших видів мистецтва, віком від 5 до 16 років, які мешкають у Дніпропетровській області.

Юні таланти демонструють свої здібності у вокальному, хореографічному, театральному мистецтві, інструментальному та оригінальному жанрах.

Источник: president.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

15.07.2022 08:44    933
Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович