15.08.2020 08:22
Просмотров: 675

Мінцифра розпочинає реалізацію спільних проєктів із Мінмолодьспорт

Мінцифра розпочинає реалізацію спільних проєктів із Мінмолодьспорт

Міністерство цифрової трансформації України підписало меморандум про співпрацю з Міністерством молоді та спорту України.

Перша спільна ініціатива двох міністерств, передбачена меморандумом — реалізація всеукраїнського проєкту від Дія.Бізнес і Мінмолодьспорт «Спортивна індустрія: від спортсмена-аматора до власника бізнесу».

Проєкт передбачає:

● безкоштовні вебінари та воркшопи про спортивний менеджмент, спортивний маркетинг, фандрейзинг, програми для спортивних агентів, спортивне право тощо

● безкоштовне антистрес-тренування на відкритому повітрі для підприємців та тих, хто мріє ними стати

● автограф-сесію з відомими спортсменами та розіграші приємних подарунків

Реєстрація на події проєкту: https://forms.gle/TdtkZKd6nfuCUZtcA

Під час підписання меморандуму заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан підкреслила важливість партнерства для досягнення спільної мети — щоб якомога більше спортсменів відкривали власні спортивні бізнеси.

«Ми розширюємо аудиторію нашого проєкту Дія.Бізнес. На цей раз — це спортсмени чи тренери, які баюжають стати підприємцями, або підприємці-початківці в спортивній галузі. Наша задача — підтримати їх. Тому для них ми склали насичену програму освітніх заходів за участі практиків лідерів ринку. Переконана, що системні знання зі спортивного менеджменту, спортивного маркетингу та інших важливих сфер допоможуть їм наважатися стати підприємцями. Просто реєструйтеся і долучайтеся, щоб отримати корисну інформацію, якої так бракує у спортивній сфері. В планах — нові партнерські проєкти для підприємців не тільки в спортивній галузі, а й в інших сферах суспільного життя», — запевнила Валерія Іонан.

Заступник Міністра молоді та спорту України Матвій Бідний заявив про готовність підтримки ініціативи на всеукраїнському рівні.

«Ми плануємо реалізувати не тільки онлайн-складову проєкту, але й активно долучитися офлайн у містах по всій Україні, щоб максимально ефективно допомогти спортсменам, тренерам, підприємцям», — підкреслив Матвій Бідний.

Источник: thedigital.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович