08.03.2019 06:49
Просмотров: 1043

Міністерство фінансів оголошує конкурси відбору на посади незалежних членів наглядових рад банків

Міністерство фінансів оголошує конкурси відбору на посади незалежних членів наглядових рад банків

Реформування державного банківського сектору є одним з пріоритетних напрямків роботи Міністерства фінансів.

Міністерство фінансів сфокусоване на забезпеченні імплементації Засад стратегічного реформування державного банківського сектору, одним з ключових елементів яких є реформування моделі корпоративного управління, впровадження системи корпоративного управління, яка базуватиметься на найкращих міжнародних стандартах.

10 листопада 2018 року набув чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення функціонування фінансового сектору в Україні» (далі – Закон), положення якого направлені на зміну принципів корпоративного управління в державних банках.

Законом встановлено, що наглядова рада державного банку має складатись із дев’яти членів, з яких шість членів повинні бути незалежними.

Претенденти на посади незалежних членів наглядової ради держбанку визначатимуться за результатами конкурсного відбору в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів виключно із числа кандидатів, відібраних на умовах відкритого конкурсу визнаною компанією з добору персоналу, що має не менш як десятирічний міжнародний досвід надання послуг з добору керівного складу банків.

З метою реалізації зазначених рішень, Міністерством фінансів оголошуються конкурси відбору компанії з добору персоналу для визначення претендентів на посади незалежних членів наглядової ради державного банку по кожному з державних банків.

Дата проведення конкурсів – 25 березня 2019 року. Конкурсна документація подається протягом 7 робочих днів для участі в конкурсі по кожному з банків окремо. Останній день подачі конкурсної документації – 19 березня 2019 року.

Источник: minfin.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: банк, минфин

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович