01.03.2019 07:48
Просмотров: 920

На Хмельниччині триває Advance-курс з підготовки спецпризначенців відповідно до стандартів НАТО

На Хмельниччині триває Advance-курс з підготовки спецпризначенців відповідно до стандартів НАТО

У 8 окремому полку спеціального призначення Сил спеціальних операцій Збройних Сил України, що на Хмельниччині, триває підвищений курс підготовки одного з підрозділів полку — Advance за класифікацією НАТО.

Наразі на тактичному полі військової частини групи спеціального призначення вдосконалюють вміння і навички під час практичних занять із спеціальної розвідки: пошук, виявлення вогневих точок противника, маскування, приховане пересування, наближення до об’єкту, спостереження за ним тощо.

— Перед кожною практичною вправою українські та іноземні інструктори в навчальному класі проводять брифінг, розповідають що і як робити правильно, з максимальною ефективністю, — розповів командир однієї з груп спеціального призначення підрозділу. — Після практичних занять знову брифінг, де в деталях розбираємо свої дії, помилки, і знову в поле разом з інструкторами, — поділився методикою офіцер.

Весь наступний тиждень, за курсом Advance, підрозділ проведе в практичних заняттях з вогневої підготовки.

Довідка. Курс розрахований на 7 тижнів. Воїни-розвідники під керівництвом українських, литовських і американських військових інструкторів вдосконалюють свою майстерність і навички у тактичній медицині, тактиці дій при безпосередньому зіткненні з противником у різних типах місцевості, спеціальній розвідці, вогневій, спеціальній підготовці. Завершиться курс триденним тактико-спеціальним навчанням, яке пройде в навчальному Центрі ССО на Житомирщині.

Відділення спеціальних кореспондентів Інформагентства Міноборони (м. Хмельницький)

Источник: mil.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович