16.09.2020 07:57
Просмотров: 739

На платформі Дія.Цифрова освіта з’явилась гейміфікація

На платформі Дія.Цифрова освіта з’явилась гейміфікація

14 вересня 2020 року на Національній онлайн-платформі з цифрової грамотності Дія.Цифрова освіта з’явились ігрові елементи.

Відтепер за активність на онлайн-платформі користувачі отримуватимуть винагороди.

Наприклад, нагороду «На старт!» отримує користувач після реєстрації на платформі, і вона гарантує 5 балів. 100 балів додає нагорода «Мегамозок» — для неї потрібно успішно скласти 100 тестів на платформі. Загалом 12 таких унікальних винагород. Своїми досягненнями можна поділитися з друзями в соцмережах.

Також створено загальний рейтинг користувачів платформи, який оновлюється щодня — https://osvita.diia.gov.ua/rating

Щоб у загальному рейтингу відображалось ім’я, а не слово «Інкогніто», потрібно дати згоду на публікацію персональних даних у розділі «Моя сторінка» (підрозділ «Мої досягнення»).

Бали нараховуються за переглянуті освітні серіали та отримані нагороди. Щоб дізнатися своє місце в рейтингу та позмагатись за бонусні бали, необхідно зареєструватись на платформі та подивитись хоча б один серіал до кінця. Ознайомитись детальніше з принципами складання рейтингу можна на сторінці правил.

Кожен користувач можете подивитися в розділі «Моя сторінка» (підрозділ «Мої досягнення») власні винагороди та рейтинг. Користувачі будуть отримувати повідомлення на платформі за отримані винагороди та активність.

Змагання за бонусні бали, конкуренція та ігрові елементи роблять навчання на платформі ще більш захопливим. Нагадаємо, що формат навчання на платформі Дія.Цифрова освіта — едьютейнмент — поєднання розваг і навчання. Замість онлайн-курсів — освітні серіали, замість рівнів — сезони, замість уроків — серії. Цільова аудиторія залюбки дивиться серіали та розважальні шоу, тому було прийнято рішення використовувати елементи зі звичних телеформатів та принципи «серіальності».

Источник: thedigital.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович