08.12.2019 10:57
Просмотров: 1115

На засіданні РНБО прийняли сценарій реінтеграції ОРДЛО: що розповів Данілов

На засіданні РНБО прийняли сценарій реінтеграції ОРДЛО: що розповів Данілов

До 31 грудня має бути закінчена підготовча робота по проєкту територіальної оборони

На засіданні РНБО, зібраному президентом Володимиром Зеленським перед Нормандською зустріччю, розглянули три ключові питання, пов'язані з безпекою та обороною, розповів секретар РНБО України Олексій Данілов на брифінгу, який транслював "5 канал".

За словами Данілова, на засіданні прийняли один зі сценаріїв реінтеграції, який реалізовуватимуть, як основний наразі.

"Сценарій реінтеграції, мається на увазі повернення окупованих територій Донецької і Луганської областей до України. Є ключові моменти, що є на порядку денному", - уточнив секретар РНБО, не пояснюючи подробиць.

Також Данілов зазначив, що в основному йдеться про три позиції для забезпечення проведення виборів: "Обмін, кордон, не стріляємо", - наголосив секретар РНБО.

Друге питання – це питання, пов'язане з територіальною обороною. Генерал-полковник Коваль призначений відповідальним за цей напрямок. До 31 грудня має бути закінчена підготовча робота по проєкту територіальної оборони.

"…всі, хто на сьогоднішній день мають бажання долучитися до територіальної оборони, всі добровольці, які мають бажання прийняти у цьому участь – будуть найближчим часом долучені до цього питання", - додав Данілов.

Третє питання, за словами секретаря РНБО, стосувалося кібербезпеки.

"Кібербезпека – дуже важливий на сьогоднішній день момент. Ми щодня відчуваємо атаки з певних територій на наш кіберпростір", - додав він.

Повний запис брифінгу дивіться тут:

Нагадаємо, зустріч лідерів країн Нормандської четвірки 9 грудня розпочнеться о 16:00 за місцевим часом (17:00 за Києвом). Перед засіданням канцлер Ангела Меркель проведе двосторонні зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським та російським лідером Володимиром Путіним. Загальна конференція запланована на 19:00.

Источник: 5.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович