06.08.2020 09:05
Просмотров: 741

Національна академія сухопутних військ вчергове визнана одним з лідерів вищої освіти України

Національна академія сухопутних військ вчергове визнана одним з лідерів вищої освіти України

Саме такими є результати участі нашого навчального закладу в Одинадцятій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти», що цими днями проходить у Києві. Високий статус заходу засвідчує рівень та кількість його учасників, а це понад 500 закладів освіти різних рівнів, органів державного й регіонального управління, місцевого самоврядування, виробників і постачальників засобів навчання, видавництв тощо.

Традиційно, у межах виставки нагороджують переможців рейтингового виставкового конкурсу.

Так, цьогоріч Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відзначена Гран-прі «Лідер вищої освіти України» з врученням диплому та іменного кубка. Окрім того, виш виборов золоту медаль та диплом у конкурсі тематичних наукових робіт в номінації: «Упровадження інформаційно-цифрових систем і технологій у навчальній, дослідницькій та інноваційній діяльності закладів освіти».

— Я щиро дякую організаторам виставки, а саме Компанії «Виставковий Світ», Міністерству освіти і науки України та Національній академії педагогічних наук України, за можливість бути постійним учасником цього важливого заходу, — зазначив на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук начальник Національної академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук. — Також вдячний представникам нашого навчального закладу, які гідно представляють Академію на такому високому рівні. Головне — вітаю весь керівний та науково-педагогічний склад Національної академії, а також всіх її вихованців із черговим визнанням нашої спільної копіткої праці на освітянській ниві!"

Источник: mil.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

15.07.2022 08:44    917
Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович