15.12.2022 06:26
Просмотров: 525

Німецькі журналісти стверджують, що ФРН не ділиться з нами танками через "фантомні гріхи"

Німецькі журналісти стверджують, що ФРН не ділиться з нами танками через фантомні гріхи

Шольц перевів усе на гроші 

▶️ Канцлер  боїться передачі «Леопардів», бо Україна може вдало проїхатися ними російською глибинкою. А це – історична травма для німців, флешбек до подій 80-річної давнини, спокутування уявних гріхів ІІ світової. БМП «Мардер» нам теж не дають, хоча це дешева і не дуже технологічна зброя. Проте - вона наступальна.

▶️ Іншу версію, прагматичнішу нещодавно видав сам Шольц: він засвітив бажання налагодити торгівлю з Росією та докластися до відродження її економіки. Мовляв, доки триватиме війна, від них варто чекати тільки санкції, а ось після її завершення - "план Шольца для РФ".  

● І тут він далеко від Макрона не відійшов. Війна війною, але Росія – то бензоколонка Європи та ринок для збуту товарів. 

● Глава МЗС Дмитро  Кулеба цілком слушно підсумував ці "страждання" німецького уряду:  "Жодних раціональних аргументів, лише абстрактні страхи та виправдання". 

▶️ То чи будуть у нас «Леопарди»? Абсолютно в цьому переконаний… як і мої джерела в українській владі. Американці чи власне німецьке суспільство таки дотиснуть Шольца. І не лише щодо танків. Очікувана Передача США систем  Patriot Україні знімає табу щодо таких же постачань від Німеччини. 

Скоро будемо тут розбирати переваги «Леопардів».

Джерело: https://t.me/orestokratiia/545

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович