19.02.2019 07:10
Просмотров: 894

Перший заступник Секретаря РНБО України О. Гладковский взяв участь у відкритті міжнародної оборонної виставки в ОАЕ

Перший заступник Секретаря РНБО України О. Гладковский взяв участь у відкритті міжнародної оборонної виставки в ОАЕ

Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олег Гладковский взяв участь у відкритті міжнародної оборонної виставки в ОАЕ.

17 лютого в Абу-Дабі відкрилася 14-та міжнародна виставка оборонної промисловості IDEX 2019, яка триватиме до 21 лютого.

До складу української делегації, яку очолив перший заступник Секретаря РНБО України Олег Гладковський, увійшли заступник Міністра оборони України генерал-лейтенант Ігор Павловський, перший заступник начальника Генерального штабу ЗСУ Ігор Колесник, заступник Міністра економічного розвитку та торгівлі України Юрій Бровченко, керівник ДК «Укроборонпром» Павло Букін, Посол України в ОАЕ Юрій Полурез.

У рамках відкриття виставки відбулася зустріч О. Гладковського з прем'єр-міністром і віце-президентом ОАЕ шейхом Муххамедом бін Рашидом Аль Мактумом, під час якої заступник Секретаря РНБО України наголосив, що військово-технічне співробітництво з країнами Близького Сходу є надзвичайно перспективним для нашої держави, і Україна вважає ОАЕ надійним та пріоритетним партнером у регіоні.

Під час зустрічі з заступником Верховного головнокомандуючого Збройних сил ОАЕ, наслідним принцом Абу-Дабі шейхом Мухаммедом бін Заїдом Аль Нахайаном О. Гладковський заявив про готовність української сторони до реалізації спільних двосторонніх проектів у бронетанковій та авіаційній галузях, створенні нових високоточних засобів ураження. На думку першого заступника Секретаря РНБО України, створення спільних підприємств дозволять значно укріпити позиції кожної з країн як на міжнародній арені, так і в регіоні.

Окрім цього, відбулася зустріч О. Гладковського з начальником ГШ ЗС ОАЕ генерал-лейтенантом Аль Румейсі.

Українську продукцію оборонно-промислового комплексу представили близько 15 підприємств ДК «Укроборонпром» - це, зокрема, броньована техніка, протитанкові ракетні комплекси «Корсар» та «Скіф», радіолокаційні станції, літаки та авіаційні керовані ракети, військова-морська техніка.

IDEX проводиться раз на два роки в Національному виставковому центрі Абу-Дабі (ADNEC), який розташований в центрі Абу-Дабі, столиці Об'єднаних Арабських Еміратів, та проводиться під патронатом Президента ОАЕ і Верховного головнокомандувача Збройних Сил ОАЕ, його Високості шейха Халіфа бін Заїда Аль Нахайяна та за повної підтримки Збройних Сил ОАЕ.

Источник: rnbo.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович