25.03.2019 06:35
Просмотров: 943

Посол США Йованович звернулася до українців перед виборами: що саме сказала – відео

Посол США Йованович звернулася до українців перед виборами: що саме сказала – відео

Дипломат у зверненні, зокрема, пояснила, як працює справжня демократія

Посол США в Україні Марі Йованович закликала українців взяти участь у виборах президента 31 березня і внести свій вклад в українську демократію. Відеозвернення дипломата опубліковано у Facebook Посольства США в Україні.

"Якщо ви все ще не плануєте голосувати на виборах, я закликаю вас зробити це. Демократія працює лише за умови активної участі громадян. І вибори – це те, як ми визначаємо, хто буде нашими лідерами, і ми говоримо їм, що очікуємо від їх дій", – зазначила Йованович.

Дипломат нагадала, що була призначена послом в Україну екс-президентом США Бараком Обамою, але після обрання Трампа залишилась послом і реалізує політику нового президента.

"Це і є одна з ознак справжньої демократії. Після виборів, хоч в разі переобрання нинішнього президента, хоч з приходом нового, громадяни об'єднуються і підтверджують свою підтримку держави і волі виборців", – зазначила вона.

Крім того, Йованович наголосила: "США підтримують народ України в очікуванні вільних, справедливих і безпечних виборів, які відбудуться в Україні наступного тижня. І ми закликаємо українську владу, громадянське суспільство і всіх громадян внести свій внесок в українську демократію".

Источник: 5.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович