28.07.2021 09:14
Просмотров: 619

Повернення ветеранів до мирного життя є пріоритетом у керівництва держави

Повернення ветеранів до мирного життя є пріоритетом у керівництва держави

Ветерани мають потужно і предметно долучатися до ухвалення рішень у громадах, бути активним ядром органів місцевої влади, бути лідерами у протидії корупції та байдужості чиновників

Міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна закликала учасників чергового засідання Громадської ради при Міністерстві у справах ветеранів України долучитися до формування кадрової політики у регіонах.

На думку Міністра, попри те, що питання соціального захисту та активного повернення ветеранів до мирного життя є пріоритетними у керівництва держави та центральних органів виконавчої влади, на рівні місцевої бюрократії визначальними на практиці залишаються старі стереотипи “соцзабезів”.

“Ветерани мають потужно і предметно долучатися до ухвалення рішень у громадах, бути активним ядром органів місцевої влади, бути лідерами у протидії корупції та байдужості чиновників”, – підкреслила очільниця Мінветеранів.

На засіданні Громадської ради також обговорювалися питання житла та медичних програм для захисників України, забезпечення безоплатного проїзду ветеранів та інших категорій громадян шляхом впровадження автоматизованих систем обліку в громадському транспорті.

Источник: gur.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович