25.03.2020 12:03
Просмотров: 930

Привітання Командувача об'єднаних сил з нагоди Дня Служби безпеки України

Привітання Командувача обєднаних сил з нагоди Дня Служби безпеки України

Дорогі бойові побратими!

Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем Служби безпеки України!

Захист національних інтересів, територіальної цілісності та державного суверенітету України є сьогодні пріоритетним завданням співробітників Служби безпеки України. Служба безпеки України — один із ключових органів сектору безпеки та оборони держави. Визначені для Вас завдання важко переоцінити, адже в умовах гібридної агресії всі сфери діяльності держави є вразливими і потребують посиленого захисту.

Наше суспільство нерозривно пов’язує захист інтересів рідної країни, безпеки та міцності української держави, забезпечення своїх прав і свобод з Вашою професійністю, відповідальністю, патріотизмом.

Сумлінним ставленням до своєї справи, високою фаховою підготовкою, працелюбністю, мужністю і відвагою, особливо в районі проведення операції Об’єднаних сил, Ви заслужили наше визнання і повагу. Ми високо цінуємо ваше вірне служіння рідному народові, активний і послідовний внесок у справу утвердження авторитету Закону.

Окремі слова подяки і пошани висловлюю ветеранам СБ України, що віддали багато сил і здоров'я нелегкій праці по захисту нашої Батьківщини.

Переконаний, що співробітники Служби безпеки України завжди залишатимуться зразком гідності й відданості своєму народові й надалі з честю виконуватимуть покладені на них обов’язки з дотриманням принципів законності та справедливості, забезпечуючи територіальну цілісність і суверенітет України.

Бажаю Вам подальших успіхів у виконанні почесного обов’язку!

Від щирого серця зичу всім працівникам Служби, Вашим рідним та близьким міцного здоров’я, щастя, родинного тепла, миру і добра!

Слава Україні!

Командувач об’єднаних сил генерал-лейтенант Володимир КРАВЧЕНКО

Источник: facebook.com / Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: сбу, Украина

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович