13.02.2019 09:16
Просмотров: 977

Рухаємось в НАТО: систему розпізнавання літаків «свій-чужий» модернізують до стандартів НАТО

Рухаємось в НАТО: систему розпізнавання літаків «свій-чужий» модернізують до стандартів НАТО

Про це під час зустрічі домовилися представники Міністерства оборони, Генерального штабу, Командування Повітряних Сил ЗС України з керівниками вітчизняних підприємств-виробників радіолокаційного озброєння, – повідомила прес-служба Міністерства оборони України.

– Апаратна складова наземних радіолокаційних запитувачів, що застосовується у Повітряних Силах, хоч і виконує покладені на неї завдання, усе ж залишається морально застарілою, — зазначив генерал-майор Сергій Вишневський. — Більше того, ми рухаємось в НАТО. Віднедавна цей курс закріплено в Конституції. Тож питання відповідності стандартам північноатлантичного альянсу у системі обміну інформації є на часі.

Генерал-майор Сергій Вишневський також додав, що вітчизняні виробники радіолокаційних засобів мають потужний потенціал, а їх продукція користується попитом на світовому ринку озброєння.

За його словами, завдяки плідній співпраці з підприємствами вітчизняного ОПК, Збройні Сили здатні в найкоротші терміни вирішити питання переозброєння РТВ та повністю перейти на новий стандарт розпізнавання.

Источник: myrotvorets.news

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович