22.09.2021 07:33
Просмотров: 774

Спецоборонмаш впровадив технологію спорядження ракет вибухівкою

Спецоборонмаш впровадив технологію спорядження ракет вибухівкою

Державне підприємство «Спецоборонмаш», що входить до складу Укроборонпрому, впровадило нову прогресивну технологію спорядження бойових частин Б-360 берегового ракетного комплексу «Нептун» методом вакуумно-кускового заливання.

Технологія забезпечує максимально щільне наповнення виробу вибуховою речовиною відповідно до заявлених характеристик і конструкторської документації. Завдяки вакуумно-кусковому заливанню уражаюча дія боєприпасів значно посилюється.

Метод підходить для спорядження різних видів виробів, що надає підприємству технічні можливості налагодити серійний випуск бойових частин для ракет «Вільха» та «Нептун», авіаційних бомб тощо, а також створити замкнутий цикл виробництва боєприпасів та їхніх елементів в рамках виробничої кооперації підприємств боєприпасної галузі Укроборонпрому.

«Однією з ключових умов успішного створення в Україні боєприпасного виробництва є серійне виготовлення окремих компонентів і якісне спорядження бойових частин вибуховими речовинами, – розповідає директор ДП “Спецоборонмаш” Микита Самокіш. – З метою впровадження методу вакуумно-кускового заливання за підтримки держави та Концерну для Спецоборонмашу придбали нове обладнання. Це значно підвищує ефективність роботи підприємства, яке працює на зміцнення обороноздатності України».

Спецоборонмаш впровадив технологію спорядження ракет вибухівкою

Источник: ukroboronprom.com.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: впк, Украина

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович