12.04.2021 07:18
Просмотров: 712

Юрій Гусєв: "Ухвалення Законопроєкту № 3822 – вирішальний крок для розвитку державного ОПК"

Юрій Гусєв: Ухвалення Законопроєкту № 3822 – вирішальний крок для розвитку державного ОПК

Генеральний директор Укроборонпрому Юрій Гусєв узяв участь у круглому столі "Реформування ОПК: інвестиційно-інноваційний розвиток для підвищення обороноспроможності України". Захід проведено спільно Концерном та Українським союзом промисловців і підприємців (УСПП).

Очільник ДК "Укроборонпром" наголосив, що лишати Концерн у такому вигляді, як його було створено за часів Януковича, – небезпечно. Це не тільки завдає фінансових збитків, але й заважає зміцненню обороноздатності держави та не дає держсектору ОПК можливості для розвитку.

Вирішальним кроком до трансформації Концерну в сучасну прозору й ефективну компанію та оздоровлення усієї державної оборонки має стати ухвалення Верховною Радою України законопроєкту № 3822 у другому читанні.

"Це необхідно заради своєчасного забезпечення якісним озброєнням та військовою технікою наших Збройних сил, трансферу технологій, можливості створювати спільні підприємства та залучати інвестиції, зокрема прямі іноземні. Важливо об’єднати зусилля, аби доопрацювати законопроєкт з урахуванням усіх пропозицій та винести на друге читання його досконалу версію", – зазначив Юрій Гусєв.

Модерував дискусію президент УСПП Анатолій Кінах, а участь у обговоренні взяли голова Комітету ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександр Завітневич, голова Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України Леонід Козаченко, віцепрезидент УСПП Денис Красніков і представники наукових кіл і галузевих об’єднань.

З метою зосередження зусиль для розвитку ОПК Державний концерн "Укроборонпром" і УСПП підписали відповідний меморандум.

Источник: ukroboronprom.com.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович