16.04.2019 09:42
Просмотров: 986

В Одесі розпочалась робоча зустріч представників 6-го флоту ВМС США з командуванням ВМС ЗС України

В Одесі розпочалась робоча зустріч представників 6-го флоту ВМС США з командуванням ВМС ЗС України

Головною метою даного заходу є впровадження обміном досвіду та здобутками у сфері кадрового забезпечення ВМС ЗС України.

Під час зустрічі сторони обговорять питання щодо шляхів розвитку, реформування кадрового забезпечення у Військово-Морських Силах ЗС України за період з вересня 2017 року по квітень 2019 року.

Зокрема, розглядатимуться питання щодо заходів з утримання військовослужбовців на військовій службі за контрактом, засоби та способи мотивації з проходження служби, а також впровадження кадрового менеджменту, управління кар’єрою офіцерського та старшинського складу ВМС ЗС України.

— За останні два роки у нас суттєво змінилось питання щодо впровадження кадрового менеджменту у ВМС ЗС України. Так, минулого року було створено кадровий центр ВМС. Його першочергове завдання — це управління та планування кар’єрою військовослужбовців, впровадження новітніх технологій стосовно створення обліку особового складу. Також розвивається рекрутингова система у Збройних Силах України, і ми, відповідно, отримали своє місце у ній. У нас вже є штатні інструктори, які працюють у новостворених територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки особового складу, а також напрацьовано багато матеріалів щодо впровадження кадрового менеджменту. Крім того, на даний час у ВМС проходить експеримент щодо впровадження кадрового менеджменту по морським спеціальностям, — розповів начальник управління персоналом — заступник начальника штабу ВМС ЗС України капітан 1 рангу Олександр Шевченко.

За словами офіцера, всі заходи, які на разі впроваджуються, мають ефективний результат, що показують військові частини ВМС, у тому числі й ті, які залучаються до ООС, які мають добру укомплектованість.

Протягом робочої зустрічі планується виробити план дій на подальші роки, а також презентувати американським колегам програму стратегічного розвитку персоналу ВМС ЗС України «Військовий моряк — 2035 — професійність і компетентність (ПіК)» та роль і місце в ній персоналу. А в результаті — провести обговорення та отримати рекомендації щодо запровадження даної програми.

Крім того, будуть проведені практичні тренінги з навчання методів роботи з пошуку та мотивації кандидатів на військову службу за контрактом.

До заходу залучено близько 48 військовослужбовців, які відібрані на посади штатних вербувальників.

Інформаційна редакція Інформаційного агентства (м. Одеса)

Источник: mil.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович